„Rusai šių raketų bet kur neleidžia. Tai turėjo būti prezidentūra arba Rada“  ()

Ekspertas pabrėžė, kad „Kinžal“ yra fetišinė raketa rusams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos teroristų armija į Kijevą paleido net 10 „Kinžal“ raketų. Tikriausiai šiomis brangiomis raketomis jie norėjo sunaikinti kai kuriuos itin svarbius taikinius.

Tai interviu TSN.ua sakė „Informacinio pasipriešinimo“ karo-politikos apžvalgininkas Oleksandras Kovalenko.

„Čia nėra jokios logikos. Rusai turi tik vieną eskadrilę MiG-31 –„Kinžal“ raketnešius. Ir jie panaudojo maksimalų jų kovinį pajėgumą – 10, kad smogtų Kijevui. Be to buvo bepiločių orlaivių ir kitų tipų raketų smūgiai“, – tikina jis.

Kovalenko pažymėjo, kad rusams „Kinžal“ yra fetišinė raketa, todėl jie galėtų jas leisti į Prezidentūrą ar Aukščiausiąją Radą.

„Rusams „Kinžal“ smūgis buvo tikrai labai svarbus. Nes tai labai labai brangi raketa. Jiems tai fetišinė raketa, kurios neva neįmanoma perimti, o mes matome, kaip „neįmanoma“. Jie naudoja šias raketas prieš objektus, kuriuos jie laiko svarbiais. Tai tikrai nebuvo elektros pastotė ar prekybos centras. Tai turėjo būti labai svarbus pastatas. Prezidentūra, gal Aukščiausioji Rada, Gynybos ministerija – tai visai įmanoma. Bet oro gynybos dėka mes niekada nesužinosime, kokie buvo Rusijos tikslai“, – aiškino stebėtojas.

 

Ekspertas pabrėžė, kad „durklus“ pagaminti labai sunku. Jų Rusijos Federacija gali pagaminti kelis vienetus per mėnesį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(34)
(4)
(30)

Komentarai ()