[ŽT] Ukraina atliko itin sudėtingą spec. operaciją. Prie Krymo pasirodė ypatingi lėktuvai (Foto)  ()

Ukrainos ginkluotosios pajėgos pataikė į amunicijos sandėlius ir radarų pozicijas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-01-07 [ŽT] Ukraina atliko itin sudėtingą spec. operaciją. Prie Krymo pasirodė ypatingi lėktuvai (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sausio 4 dieną Ukrainos ginkluotųjų pajėgų įvykdytų smūgių į okupuotą Krymą taikiniai buvo Rusijos radiolokacinės stotys Sakų aerodrome ir amunicijos sandėliai Hryšyno kaime.

Šią informaciją, anksčiau išplatintą RosSMI, oficialiai patvirtino Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiasis žvalgybos direktoratas.

Jie pranešė, kad Grišino sandėlių sunaikinimą patvirtino palydoviniai vaizdai. Informacija apie rusų nuostolius tikslinama.

Krymo partizanai iš judėjimo „Ateš“ praneša, kad, po Ukrainos ginkluotųjų pajėgų antskrydžių, užfiksavo į Krymą atskridusius kelis specialiojo skraidymo būrio „Rossija“ lėktuvus, gabenusius aukštus pareigūnus.

 

Matyt, teroristinės šalies vadovybei labai rūpi puolimas prieš karinius objektus pusiasalyje ir buvo priimtas sprendimas tiesiogiai perimti Krymo gynybos kontrolę.

Neatmetama, kad Rusijos ginkluotųjų pajėgų ir FSB vadovybė atvyko tam, kad nubaustų atsakingus asmenis, paskirtų kitus atsakingus asmenis ir ieškotų išdavikų už katastrofišką pusiasalio gynybos nesėkmę.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(182)
(5)
(177)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: