„Situacija fronte gali pakisti per parą. Putinas gali laimėti“ (Video)  ()

„Tada po paros kažkurioje srityje gali būti staigus proveržis“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

V. Putinas gali laimėti karą, jei Ukraina ir toliau pasikliaus tik tuo, ką duos ar neduos partneriai, o tuo pačiu metu ukrainiečiai bus Europoje arba slėpsis, neis į sporto klubus, neišeis iš namų, bijodami kad nebūtų „pašaukti“.

Tokią nuomonę išskirtiniame interviu „tsn.ua“ išsakė „Vovkiv Da Vinci“ bataliono artileristas, slappyvardžiu „Bas“.

„To dėka V. Putinas gali laimėti. Kol ukrainiečiai nesupras, kad reikia keltis, apsiauti batus, apsirengti, pasiimti ginklus ir nuvaryti priešą bent iki sienų, tol bus „rusiška taika“, – kalbėjo karys.

Anot jo, situacija fronte nėra „aklavietėje“.

„Aklavietė yra tada, kai sustoji ir neturi kur pajudėti. Dabar turime kur eiti. Taip, galbūt fronyo linija nejuda taip aktyviai, kaip buvo pernai. Tai visai logiška, nes pernai rusai šuoliavo į mūsų teritorijas, o mes greičiau juos išmušėme. Jie nebuvo organizuoti ir pan. O dabar, jei pažvelgsite į pagrindinę liniją, tai yra tos pačios teritorijos, kurios buvo okupuotos anksčiau. Net jei paimtumėte Zaporožę, Chersono sritį. Kai mes juos išmušėme iš dešiniojo kranto, žinoma, jie kairėje stengėsi kuo labiau įsitvirtinti ir ruoštis tam, kad įžengsime į kairįjį krantą“, – pasakojo „Bas“.

Tolesnė pažanga nėra tokia aktyvi. Tačiau situacija fronte gali kardinaliai pasikeisti per dieną.

 

Tarkim, rusams kažkas nutiko arba pas į juos kur nors pataikė mūsų partnerių raketa. Tai ukrainiečiams pagerino padėtį ar sudarė galimybę. Tada po paros kažkurioje srityje gali būti staigus proveržis“, – sakė „Bas“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(16)
(0)
(16)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: