„Jie draskomi į gabalus. Tiesiog į gabalus... Siaubas, kas ten vyksta!“ Okupantas pakraupęs. Kas nutiko Rusijoje (Video)  (1)

Iš karo grįžęs rusų karys stebisi tuo, ką pamatė Rusijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iš Ukrainos grįžęs rusų karys skundžiasi, kad jo tautiečiai nejaučia užuojautos. Pasak jo, Rusijoje niekas nenori galvoti apie tai, ką jie išgyvena fronte. Jis pasidalijo įspūdžiais apie Naujųjų metų šventimą Rusijos Federacijoje, kur niekas net negalvoja apie gedulo organizavimą – rusai intensyviai linksminasi, kol jų tautiečiai žūsta Avdijivkos ir Marijinkos puolimuose. Naujųjų metų išvakarėse jis matė, kaip rusai leido fejerverkus, o jo kolegos kareiviai žuvo šimtais per minutę.

Okupantui nusibodo Rusijos valdžios pasakos apie „sanitarinius“ nuostolius ir kelis sužeistuosius, ir jis nusprendė papasakoti, kaip iš tikrųjų yra Rusijos ginkluotosioms pajėgoms.

Kariškis pareiškė, kad Rusijos kariai patiria didelių nuostolių žuvusiųjų ir sužeistųjų skaičiumi. Jo teigimu, šturmuojant Ukrainos pozicijas rusų kariai masiškai žūsta ir sunkiai sužeidžiami. Jis pripažino, kad Rusijos kariams nuplėšiamos galūnės, o jų vidaus organai išmėtomi aplinkui.

 

„Ten esantys vaikinai draskomi į gabalus. Tiesiog į gabalus... Siaubas, kas vyksta tuose suknistuose desantuose“, - pasakojo okupantas apie kraupius vaizdus, kuriuos matė šturmuose.

Pranešimai apie didelius Rusijos kariuomenės nuostolius ir tėvynainių Rusijoje užuojautos trūkumą kelia vis didesnį gyventojų nepasitenkinimą. Daugelis rusų mano, kad karas Ukrainoje yra neteisingas ir beprasmis.

Tuo pat metu Rusijos valdžia atsisako skirti išmokas ir medalius, naudodama nuolatinius pasiteisinimus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(102)
(2)
(100)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: