[ŽT] „Galvoje netelpa. Jokioje civilizuotoje šalyje pastaruoju metu nieko panašaus nevyko…“ Kas nutiko (Video)  ()

„Paprastų žmonių gatvėje užkurti laužai yra baisus ženklas bet kuriai valdžiai.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų žurnalistas Andrejus Okun savo „Telegram“ kanale rašo, kad Putinas gavo „baisų“ ženklą.

Net negaliu prisiminti, kurioje civilizuotoje šalyje pastaruoju metu vyko kas nors panašaus. Vaizdo įraše netoli Maskvos esančios Elektrostalės gyventojai užsikūrė laužą, kad sušiltų. Kelias dienas jų namuose nebuvo šildymo, todėl butai visiškai užšalo.

Galvoje netelpa. Sostinės regiono gyventojai, norėdami sušilti, užsikūrė laužą. Kažkodėl pirmoji į galvą atėjusi asociacija buvo – tai Maidanas. Ir tuometinėje Ukrainoje, ir šiandien prie Maskvos esančioje Elektrostalėje dega laužai į naktinį dangų signalizuojantys apie dabartinio režimo žlugimą.

Iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad situacijos visiškai skirtingos, tačiau atidžiau pažvelgus paaiškėja, kad esmė šiaip jau ta pati. Ir ten, ir čia – stiprėjanti valdžios politinė krizė, kurios rankose šalis po truputį byra.

 

 

Paprastų žmonių gatvėje užkurti laužai yra baisus ženklas bet kuriai valdžiai. O juo labiau rusams, tikintiems gydomosiomis vonių, pagamintų iš jaunų Altajaus elnio ragų, savybėmis.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(207)
(4)
(203)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: