„Irano, Korėjos, mūsų“. Okupantai skelbia „draugiškų šalių“ 122 mm šovinių vaizdus (Foto)  ()

Irano ir Rusijos gamybos sviediniai Rusijos armijai tiekiami beveik konvejeriu. O Šiaurės Korėjos šoviniai, atrodo, buvo perdažyti.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-01-12 „Irano, Korėjos, mūsų“. Okupantai skelbia „draugiškų šalių“ 122 mm šovinių vaizdus (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos „Telegram“ kanalais platinama nuotrauka, kurioje užfiksuotas Rusijos Federacijos, Šiaurės Korėjos ir Irano pagaminti 122 mm šoviniai. „Defense Express“ papasakojo, kas žinoma apie sviedinius.

Propagandistai neslėpė sviedinių žymėjimo, tai leido nustatyti pagaminimo datą. Iš nuotraukos tapo žinoma, kad iranietiški sviediniai buvo pagaminti pernai, o Šiaurės Korėjos – gana seni, rašo autoriai.

Irano amunicija buvo pagaminta 17-toje 2023 metų partijoje. Šiuo metu nežinoma, kiek sviedinių partijų Teheranas gali pagaminti per metus, tačiau pats 2023-ųjų faktas reiškia, kad amunicija į Rusijos ginkluotąsias pajėgas pateko „tiesiai nuo konvejerio“. Tas pats pasakytina ir apie Rusijoje pagamintą amuniciją, pagamintą 2023 metais (22 partija). Kalbant apie mėnesį, papildomų duomenų nėra.

 

Ant korėjietiško sviedinio nėra jokio žymėjimo. Neįmanoma nustatyti pagaminimo metų. Tačiau vizualiai jis atrodo senas ir susidaro įspūdis, kad buvo perdažytas, rašo autoriai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(14)
(-10)

Komentarai ()