[ŽT] Rusai neatsilaiko. Efektyviausias Ukrainos ginklas (Video)  ()

Ukrainai reikia naikintuvų, daugiau artilerijos, tankų. Viso to Ukrainai tikrai reikia, bet Ukraina turi vieną labai efektyvų ginklą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos kariuomenė kairiajame Dnipro upės krante dronais labai efektyviai naikina Rusijos įsibrovėlius, teigia Jungtinės Karalystės žvalgyba. Dronai naudojami kartu su artilerija, kad atakuotų Rusijos karines mašinas ir karius.

Iš tikrųjų, neįtikėtina, ką Ukraina daro kairiajame Dnipro krante. Nors ukrainiečiai ten kontroliuoja labai mažą teritoriją, rusai jų iš ten niekaip negali išvaryti, nors labai stengiasi. Ukrainos gynėjai ten neturi visiškai jokios technikos, išskyrus dronus, o rusai juos atakuoja tankais, pėstininkų kovos mašinomis ir artilerija. Ir ukrainiečiai okupantams tik suteikia didelių nuostolių.

 

Jungtinės Karalystės žvalgyba cituoja informaciją iš Rusijos karo korespondento, kuris teigia, kad 90% Rusijos technikos Krynkų kaime Chersono srityje buvo sunaikinta. Daugiausia dronais.

„Greičiausiai Rusijos nesugebėjimas apsiginti nuo dronų kyla to, kad šiame regione trūksta Rusijos elektroninės karybos priemonių“, – teigia Jungtinės Karalystės žvalgyba.

(144)
(3)
(141)

Komentarai ()

Susijusios žymos: