Mazochizmas aukščiausiu lygiu. Rusija apšaudė Rusiją. Kas vyksta? (Video)  ()

Rusijos teritorijoje buvo rastos jos pačios armijos raketos dalys.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mazochizmas aukščiausiu lygiu. Rusija apšaudė Rusiją. Kas vyksta?

Krasnodaro srityje Rusijoje buvo aptiktos dalys, tikriausiai pačios Rusijos karinių pajėgų raketos X-101 liekanos.

Vietos gyventojai Rusijos žiniasklaidai sakė, kad objektas, įtariama rusiška raketa, greičiausiai nukrito naktį iš pirmadienio į antradienį tarp Pavlovskajos ir Atamanskajos kaimų. Antradienio rytą socialiniuose tinkluose pasirodė vaizdo medžiaga iš įvykio vietos.

Vietos valdžia valstybinei naujienų agentūrai „RIA Novosti“ pranešė, kad įvykio vietoje rado „neatpažinto prietaiso dalių“. Agentūra teigia, kad pagal nuotraukas tai yra raketa. Eismas rajone blokuojamas.

X-101 yra iš oro paleidžiama sparnuotoji raketa. Jos nuotolis yra apie 3000 kilometrų.

Incidentas Krasnodare būtų penktas kartas, kai Rusijos paleistos raketos ar sveidiniai pataiko į pačios Rusijos teritoriją. Prieš dvi savaites Rusijos karinių oro pajėgų lėktuvas „nenormaliai paleido amuniciją“, pataikė į Petropavlovkos kaimą Voronežo srityje. Tąkart buvo sužeisti keturi žmonės.

 

 

Praėjusių metų balandį panašus „nenormalus amunicijos paleidimas“ įvyko Belgorode. Didelis sprogimas nugriaudėjo netoli Ukrainos sienos esančio miesto gatvėse. Pasak Rusijos gynybos ministerijos, sprogimas įvyko dėl netyčia iš Rusijos bombonešio numestos amunicijos. Trys žmonės buvo sužeisti.

Gegužę Belgorode buvo rastos dvi nesprogusios Rusijos armijos bombos FAB-500.

Šių metų sausį Belgorode vėl buvo rasti X-101 raketos pėdsakai. Anot „Moscow Times“ korespondento, raketa ant Rusijos žemės nukrito dėl gedimo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(31)
(1)
(30)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: