Bulgarai - nepatikimi. Iki šiol neperdavė žadėtos didžiulės karinės technikos siuntos  ()

„Visas logistikos procesas užtruks du mėnesius nuo finansavimo pradžios momento.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trečiadienį, sausio 17 d., Bulgarijos gynybos ministras Todoras Tagarevas pareiškė, kad 100 šarvuočių gabenimas į Ukrainą dar nepradėtas.

Tai praneša BNR.

„100 šarvuotų transporterių iš Vidaus reikalų ministerijos sandėlių, kuriuos parlamentas nusprendė išsiųsti į Ukrainą, vis dar yra mūsų šalyje“, – rašoma pranešime.

Ministro teigimu, įgyvendinant logistiką bendradarbiauja kelios ministerijos.

„Trys ministerijos dirba kartu. Jau aišku, kas kur juos atsisiųs, kur nukeliaus. Tai labai rimta logistinė operacija“, – patikslino jis.

Jis taip pat pridūrė, kad suma už transportavimą Bulgarijai būtų didelė, bet toleruotina. Ministerija tikisi, kad „Ramstein“ formato susitikimo metu pavyks įtikinti vieną iš šalių finansuoti šarvuočių transportavimą.

 

„Visas logistikos procesas užtruks du mėnesius nuo finansavimo pradžios momento“, – pridūrė T. Tagarevas.

Liepos 21 dieną Bulgarijos parlamentas palaikė idėją padidinti karinę-techninę pagalbą Ukrainai, kurios metu iš savo šalies Vidaus reikalų ministerijos rezervo perduos 100 šarvuočių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(27)
(6)
(21)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()