[ŽT] N-18! „Jie nusprendė susinaikinti patys.“ Kariuomenė pateko į spąstus. Desantas prie Dniepro (Video)  ()

Rusų kareiviai pateko į spąstus ir buvo likviduoti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariai iš 205-osios brigados bandė nusileisti vienoje iš Dniepro salų Chersono srityje, tačiau praktiškai pateko į spąstus, nes Rusijos ginkluotosios pajėgos nesugebėjo jiems užtikrinti evakuacijos, maisto ir amunicijos pristatymo. Tai atsitiko stiprėjant naktiniams šalčiams. Tiesą sakant, okupantai paliko savo žmones likimo malonei.

Vaizdo įrašo fragmentą publikuoja „Telegram“ kanalas „Ukraine 365“.

Rusai planavo įsitvirtinti saloje ir naudoti ją kaip placdarmą, tačiau Ukrainos kariškiai greitai suorganizavo salos gynybą ir dronais atakavo Rusijos pozicijas.

Rusų kareiviai pateko į spąstus ir buvo likviduoti. Jie negalėjo evakuotis, nes Ukrainos kariuomenė kontroliavo visus priėjimus prie salos. Jiems taip pat trūko maisto ir amunicijos. Paskelbtame vaizdo įraše aiškiai matyti, kad Rusijos karių padėtis tapo kritinė – Ukrainos bombardavimus išgyvenę kariai nusprendė susinaikinti.

 

Incidentas dar kartą parodė, kad Rusijos vadovybė nepajėgi aprūpinti savo karių viskuo, ko reikia. Rusijos kariškiai palieka saviškius likimo malonei, o tai priveda prie didelių nuostolių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(297)
(7)
(290)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: