[ŽT] Tai rimta. Ukrainos generolas ragina evakuotis. Kas vyksta (Video)  (1)

Generolo kreipimasis buvo paskelbtas socialiniuose tinkluose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Kiekvienas civilis turėtų aiškiai suprasti, kad būti šalia sienos su Rusija yra pavojinga. Karinės administracijos kasdien ragina gyventojus, kad evakuotųsi“, – sakė Ukrainos jungtinių pajėgų vadas Serhijus Najevas.

Generolo kreipimasis buvo paskelbtas socialiniuose tinkluose. Tai dar viena Ukrainos kariuomenės informacija, raginanti imtis skubių veiksmų ir palikti teritorijas, kurioms ypač gresia tolesni Rusijos Federacijos išpuoliai.

„Šie karo veiksmai gali baigtis tiek civilių, tiek kariškių mirtimi, žmonių gaudymu ir ištisų pasienio kaimų bei miestelių sunaikinimu. Kiekvienas civilis turėtų aiškiai suprasti, kad būti šalia sienos su Rusija yra pavojinga!“ – rašė Najevas.

„Karinės administracijos nusprendžia kiekvieną dieną evakuoti gyventojus iš šių vietovių, taip pat iš fronto gyvenviečių Ukrainos rytuose ir pietuose. Karas tęsiasi ir kad Ukrainos kariuomenė galėtų atlikti visaverčius ugnies mūšius ir sunaikinti priešą, negalvojant, kad tai gali pakenkti mūsų piliečiams, kiekvienas ukrainietis turėtų įsiklausyti į karinės administracijos patarimus“, – pridūrė jis.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(162)
(16)
(146)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: