[ŽT] „Broliška tauta“ suplanavo ekologinę katastrofą Ukrainoje  (1)

Rusija vagia iš Ukrainos grūdus, apiplėšia kone kiekvieną evakuotą namą prie fronto linijos, pavogė daugybė automobilių. Bet negalima sakyti, kad nieko neveža atgal.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Galbūt prorusiški Donecko ir Luhansko sričių gyventojai mano, kad dabar yra integruotos Rusijos Federacijos dalys, bet Rusija nori juos užversti šiukšlėmis. Donecko srityje planuojama statyti tris atliekų sąvartynus, Luhansko srityje - šešis.

Ar sąvartynų reikia vietiniams? Ne - atliekų tvarkymo vietų ten pakako ir taip. Šiukšlės į Luhanską ir Donecką bus vežamos iš Rostovo, Belgorodo ir Voronežo.

Kodėl? Na, Doneckas ir Luhanskas Rusijai nerūpi. Tikrosios Rusijos teritorijos yra svarbesnės. Rostovo gyventojai protestavo prieš planuotas sąvartyno statybas. Bet kokie protestai Rusijoje yra greitai užgniaužiami ir nutildomi. Bet tam, kad kažkokios problemos nebūtų iškeltos į viešumą, ypač prieš rinkimus, Rusija planuoja savo šiukšles vežti į Ukrainą. Koks skirtumas, ką galvoja tariamai aneksuotų Donecko ir Luhansko sričių gyventojai. Tik Ukraina baiminasi, kad Rusija planuoja dar vieną ekologinę katastrofą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(17)
(-11)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: