[ŽT] Gali būti sensacija. Skelbiama, kad Ukrainos dronas smogė į Baltijos jūros uostą (Video)  ()

Gyventojai girdėjo skraidančių dronų garsus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vartotojas 𝔗𝔥𝔢 𝔇𝔢𝔞𝔡 𝔇𝔦𝔰𝔱𝔯𝔦𝔠𝔱  savo soc. tinklo „X“ paskyroje skelbia, kad Rusijos Federacijos Leningrado srityje didelio masto gaisras kilo Baltijos jūros dujų terminale (Ust-Lugos jūrų uoste). Incidentas įvyko gavus pranešimų apie dar vieną Ukrainos dronų reidą į Rusijos infrastruktūrą. Vaizdo įraše rašoma, kad prieš sprogimą gyventojai girdėjo dronų garsus. Ust-Luga yra didžiausias Baltijos jūros uostas, esantis maždaug 170 kilometrų nuo Sankt Peterburgo ir 35 kilometrų nuo Estijos sienos. Yra dvylika terminalų, skirtų krauti įvairius produktus, įskaitant naftą ir dujas, trąšas, SGD, taip pat medieną ir grūdus.

 

Apie tai rašo ir Rusijos „Telegram“ kanalas „Ostorožno, novosti“. Kingisepo gyventojai pranešė, kad girdėjo skraidančių dronų garsus. Kingisepas yra apie 35 km nuo uosto.

„Mash“ „Telegram“ kanalas rašo, kad prieš gaisrą buvo girdėti du sprogimai. Iš įmonės, kurioje kilo gaisras, buvo evakuota apie 150 žmonių.

 

Rusijos Federacijos Leningrado srities gubernatorius Aleksandras Drozdenka praneša, kad Ust-Lugos uoste degė bendrovės „Novatek“ terminalas. Jo teigimu, sužeistųjų nebuvo, darbuotojai buvo evakuoti.

Vartotojas „Pan Pačkovskij“ savo soc. tinklo „X“ paskyroje rašo, kad smūgio metu buvo pakraunami 8 laivai, plaukiojantys su Panamos, Maltos, Liberijos, Gabono, Graikijos, Maršalo salų, Kaimanų salų ir Honkongo vėliavomis. Jų likimas iki šiol nežinomas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(173)
(14)
(159)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: