[ŽT] „JAV mano, jog karas baigsis Rusijos sąlygomis.“ Skelbiamos rusams palankios prognozės  ()

Rusijos propaganda džiaugiasi prognozėmis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propaganda skleidžia netikrą informaciją, kad Jungtinės Valstijos tiki, jog karas Ukrainoje baigsis Rusijos sąlygomis.

Apie tai pranešė Strateginių komunikacijų centras SPRAVDI.

„Karas Ukrainoje baigsis Rusijos diktuojamomis sąlygomis po visiško Ukrainos ginkluotųjų pajėgų žlugimo“, – rašo Rusijos žiniasklaida, cituodama karo ekspertą, buvusį JAV jūrų pėstininką Brianą Berleticą.

Centras pabrėžia, kad B. Berleticas yra pseudoekspertas, skleidžiantis Rusijos propagandą. Visų pirma jis angliškai ir rusiškai kalbančiai visuomenei sako, kad Ukrainos kariuomenė „žudo savo gyventojus, kad apkaltintų Rusiją“.

Pseudoekspertas taip pat teigė, kad Ukraina ir toliau praras savo regionus.

„Nėra prasmės pasitikėti tokio asmens „prognozėmis“, nes jis išsako tik Rusijai palankias tezes. Tai jo privati nuomonė (tikriausiai apmokėta Kremliaus), o ne visos JAV pozicija. Šiuo metu nėra pagrindo manyti, kad gynybos pajėgas ištiks „visiškas žlugimas“. Ukrainos kariuomenė laikosi ir daro okupantams didelių nuostolių“, – rašo SPRAVDI.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(26)
(-22)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: