Kraupūs vaizdai. Pirmieji Il-76 katastrofos kadrai (Foto)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

cave_dweller 2024-01-24 14:46
Kokia maloni žinia praskaidrino šią niūrią trečiadienio popietę.
empti 2024-01-24 15:41
šios nuotraukos yra puikus pavyzdys, kaip atrodo numuštas lėktuvas. Ant žemės mėtosi lėktuvo gabalai, išsibarstę gana dideliam plote. taip pat prisiminkime kaip atrodė numiuštas Malaizijos lėktuvas - buvo galima net rinki keleivių dokumentus tarp nuolaužų. . na o prisiminkime (arba susiraskime vėl), kaip atrodė "numuštas" lėktuvas per garsųjį 9-11. nuotraukose buvo tik krateris viduryje laukų ir juodų pelenų krūva. nei vieno bent kiek didesnio lėktuvo gabalėlio. kas ten buvo neaišku, tačiau tikrai ne keleivinio lėktuvo numušimas, kaip kad buvo pristatyta viešai.
Hmz 2024-01-24 16:33
Numušimas numušimui nelygu. Kokiame plote viskas išsibarstys, priklauso nuo to, kiek pažeistos lėktuvo konstrukcijos, ir kokiais tempais/iš kokio aukščio jis kris. Aukštis svarbus ne tik dėl to, kad pailgina kritimo laiką, bet ir dėl to, kad oro srautai ima ardyti lėktuvą. Pvz, MH17 buvo numuštas galinga raketa, krito iš didelio aukščio ir išsibarstė dideliame plote. BET jei į lėktuvą nedideliame aukštyje pataikys koks stingeris ar oras-oras tipo raketa, visai tikėtina kad jis plosis ant žemės nesuiręs.
Kyborg 2024-01-24 18:21
Per 9.11 nebuvo numuštas nei vienas lėktuvas ir viešai tai niekuomet nebuvo pristatyta. Samokslo teorijų mėgėjai taip įtikėjo savo fantazijomis, kad net nebeatsirenka kas buvo pateikta viešai, o kas yra jų fantazijos ir imasi paneiginėt savo fantazijas...
Mazgis47 2024-01-24 23:42
Pagal https://www.flightradar24.com/data/flig ... 9#33ba78b2 7:10UTC 24d jis buvo kažkur prie Kipro ir skrido į šiaurės rytus. Kad ten buvo Ukrainos karo belaisviai yra visiškas fake. Įdomus būtų pavežiojimas aplink artimuosius rytus prieš juos apkeičiant. Kas gali būti baisu, kad juos dabar iš tikro gali nužudyti, kaip kad buvo susprogdinti kiti karo belaisviai anksčiau.
empti 2024-02-08 08:08
geri avinėliai nesugeba įjungti savo smegenėlių ir pagalvoti, ar "geroji propaganda" (ty tai, ką sako jo televizorius) yra tiesa ar nelabai. 9/11 istorijoje yra tiek palaidų galų, kad greičiausiai viena iš milijono tikimybė, kad nutiko būtent tai, kas buvo paskelbta per TV. Beje tik priminsiu - visiškai toks pats 9/11 planas buvo išslaptintas, kad buvo planuojamas keliais dešimtmečiais anksčiau pačios CŽV. tąkart, kad galėtų pateisinti Kubos užpuolimą. Tad gali būti geras avinėlis ir kramyti, ką tau įstato į burnytę. Arba bandyti įjungti tuos kelis veikiančius neuronus ir mąstyti kritiškai. Sąmokslo teorija matai jam. Čia todėl, kad tas pats televizorius taip pavadino tai?