Putino evakuacija. Skelbiama apie didelį sujudimą. Kas vyksta (Video)  ()

Vyksta slapto objekto užbaigimo darbai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijoje pradėti slapto požeminio objekto, skirto Kremliaus elito evakuacijai branduolinio smūgio Maskvai atveju, užbaigimo darbai.

Kanalas „VChK-OGPU“, remdamasis šaltiniu, rašo apie slaptas požemines statybas, vykstančias netoli Maskvos Vnukovo oro uosto. Nuo SSRS laikų šis „objektas“ buvo ruošiamas galimam branduolinio karo atvejui.

Šaltinio teigimu, Vnukovo plento rajone yra itin slaptas objektas, egzistuojantis nuo SSRS laikų. Visą laiką jis buvo užmaskuotas, atrodė kaip amžina statybų aikštelė („Visos Rusijos mokslinis molekulinės diagnostikos ir gydymo centras“). Daugelis stebėjosi, kad prieš 40 METŲ oficialiai įšaldytas statybos projektas tebestovi ir vis dar atrodo gerai.

Būtent į šį objektą iš Kremliaus, Gynybos ministerijos ir Lubiankos atkeliauja slapti požeminiai tuneliai, vadinami „Metro 3“.

Užmaskuotas pastatas Vnukovo vietovėje yra nuo 80-ųjų metų. Po šiuo objektu, daugiau nei 100 metrų gylyje, įrengta speciali techninė patalpa, kurioje nuo sovietmečio laikų yra paslėpti specialūs šarvuočiai, kad politinė ir karinė vadovybė branduolinio smūgio Maskvai atveju galėtų pasiekti Vnukovo oro uostą ir palikti sostinę.

Šaltinis pasakoja, kad netikėtai šis sovietinis nebaigtas statyti pastatas, saugomas 40 metų, atgijo, tačiau visi darbai atliekami tik giliai po žeme. Sprendžiama požeminės perėjos, skirtos išvažiavimui į specialią orlaivių stovėjimo aikštelę problema, kad per trumpiausią įmanomą laiką su vėjeliu būtų galima „nuskristi“ po žeme iš Kremliaus į lėktuvą.

 

Teigiama, kad statybininkai susiduria su daugybe problemų, bet statybos vis tik eina į pabaigą.

„Labai sudėtingi dirvožemiai Vnukovo srityje, problemos su personalu, tiksliau, labai trūksta statybininkų ir, žinoma, įrangos, kuri daugiausia gaminama užsienyje“, – rašoma pranešime.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(22)
(171)
(-149)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: