[ŽT] „Lygiai prieš dvejus metus jie skelbė, kad Rusija nepuls Ukrainos.“ Lavrovas vėl pranašauja (Video)  ()

„Jie juokėsi, darė grimasas, šmeižė Vakarus ir JAV prezidentą Bideną.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos „SerpomPo“ „Telegram“ kanalas, rašantis apie politiką ir ekonomiką Rusijoje, publikuoja vaizdo įrašą, kuriame S. Lavrovas dėsto eilinį melą.

Rusijos užsienio reikalų ministras Sergejus Lavrovas vėl ragina netikėti, kad, pasibaigus karui Ukrainoje, Rusijos Federacija gali rengti puolimą prieš Baltijos šalis, Švediją ir Suomiją. Tokie Vakarų pareiškimai „yra absurdiški“, sakė jis.

Lygiai prieš dvejus metus Lavrovas ir kiti pareigūnai  – nuo Putino iki Peskovo, Volodino, Matvijenkos, Zacharovos ir visų propagandistų  – skelbė, kad Rusijos Federacija nesiruošia pulti Ukrainos. Jie juokėsi, darė grimasas ir šmeižė Vakarus ir JAV prezidentą Bideną, kuris paskelbė apie Putino planus įsiveržti į Ukrainą.

Ciniškas melas – įprasta putiniečių praktika. Panašu, kad per ketvirtį amžiaus rusai to išmoko (nuo pažadų nedidinti pensijinio amžiaus, nedvigubinti BVP ir nekeisti Konstitucijos taip, kaip jiems tinka).

 

Vakarai pagaliau jau tai suprato. Bet nuostabu kitkas, kiek daug rusų, kurie nuo žodžių „prašom elgtis su tuo supratingai“, dabar palaiko „nekarą“, tiki Putino nesąmonėmis apie „nacius“, „mes buvome priversti“, „viskas vyksta pagal planą“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(25)
(13)
(12)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: