[ŽT] Rusų „Telegram“ kanalai ūžia. Galimai likviduotas itin aukšto rango pareigūnas. Kas nutiko (Foto)  ()

Dvi raketos pataikė į 38-ojo naikintuvų aviacijos pulko vadavietę.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-02-02 [ŽT] Rusų „Telegram“ kanalai ūžia. Galimai likviduotas itin aukšto rango pareigūnas. Kas nutiko (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos „Telegram“ kanalai teigia, kad naikintuvų aviacijos pulko eskadrilės vadas Aleksandras Tatarenko buvo likviduotas per Ukrainos atakas Belbeko oro uoste Kryme.

Anot jų, dvi raketos pataikė į 38-ojo naikintuvų aviacijos pulko vadavietę, kita raketa atakavo aerodromo ryšių postą. Atakos metu buvo likviduota 10 Rusijos armijos karių, įskaitant Tatarenko.

Anksčiau buvo pranešta, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos pradėjo raketų ataką prieš Rusijos karinius aerodromus Kryme. Belbeko kariniame aerodrome laikinai okupuotame Kryme įvyko galingas sprogimas. Remiantis liudininkų pasakojimais, buvo pranešta, kad karinio aerodromo link važiuoja ugniagesių automobiliai ir greitosios pagalbos automobiliai.

Belbeko kariniame aerodrome įsikūrusi Rusijos karinių oro ir kosmoso pajėgų bazė, kurioje dislokuotas 27-osios mišrios aviacijos divizijos 38-asis naikintuvų aviacijos pulkas. Šis aviacijos pulkas valdo orlaivių parką, kurį sudaro naikintuvai Su-27 ir naujausi daugiafunkciniai naikintuvai Su-30SM.

 

 



 

.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(166)
(2)
(164)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: