„Būtų katastrofa. Jis išgelbėjo Ukrainą.“ Ždanovas skelbia, ką padarė Zalužnas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

skimas969 2024-02-03 11:53
Prisiminkite afganistana. Jo su pusiau partizanine taktika neiveike nei rusai nei jav....
mixed 2024-02-03 18:20
Jau menesi laiko atleidineja ir galo nematyti. Ar cia tik t is tuscio i kiaura pilsto?
Benediktas 2024-02-03 19:48
Testuoja Zelenskis visuomenes reakcijas. Atleis vistiek iš 5 karto. Kai visi apsipras su ta mintim. Zelenskis eina prieš valstybę, kažkas matyt turi kompromatą prieš Zelenskį. Geras aktorius, buvau beveik patikėjęs, kad jam Ukraina svarbiau. Pradėjo vėl žaisti purvinus žaidimus, kenkia Ukrainai. Gali ir mums atsirugti, jei fronte prasides problemos. Jau vien tokia sitiuacija labai prastai atrodo tarptautinėje erdvėje. Jau geriau būtų atleidęs iš pirmo karto ir prisiėmęs atsakomybę. Zelenskis neprognuozuojamas, kaip ir prieš karą, kai iki karo dienos neigė, kad gali būti karas. Kai Baidenas į akis sakė, kad jus tikrai puls., visa žvalgyba rodo. Bet kokiu atveju dabar visa atsakomybė bus Zelenskio. Man atrodo blogai baigsis Zelenskiui, tures begt pas Janukovičių. Tegul meldžiasi, kad parinktų geresnį generolą, kurio nesimato. Zaluznas man atrodo dabar yra populiaresnis nei Zelenskis ir ant nemažai. Reitingu po tokiu manevru Zelenskis nepasikels II kadencijai, nebent ruosiasi uzurpuot valdžią.
Andraika 2024-02-04 08:13
Netrizniuok. Jei ne Zelenskis, Ukraina jau būtų kritus. Jis dabar tarp girnų- kariuomenės ir visuomenės.
Benediktas 2024-02-04 09:39
Įdomu, kodėl jis save pastatė tarp tų girnų? Jis pats tai daro. Vietoj to, kad užsiimtų tuo kuo reikia, bando daryti veimsmus, kur visai nereikia. Juk Žalužno nušalinimas - visiškai nereikalingas veiksmas, netgi kenksmingas Ukrainai.
Dannas3 2024-02-04 12:50
is kur tu zinai, kas zalinga kas ne. Man asmenybiu sureiksminimas yra visiska nesamone. Cia toks arestovicius buvo, bet greitai buvo nuleistas ant zemes ir niekam dabar neidomus. Ukrainos kariuomene, ziurint retroperspektyviai padare klaidu. Nereikejo tikrai laikytis isikibus Bachmuto, kur prarado ir daug laiko ir pajegu, del ko is dalies tas kontrapuolimas buvo nevykes. Tai ir yra pagrindine priezastis, del ko norima nuimti Zaluzna.
Benediktas 2024-02-04 14:24
Tai, kad kaip tik sako, kad tiek Bachmute, tiek Adijivkoje Zelenskis ir liepia siekti politinių tikslų, nes jis vyriausiasis vadas. Dėl to pagrinde matyt ir yra nesutarimai. Viskas gerai ten buti, bet iki tam tikros ribos nuostoliu. Jeigu tori tokią afigieną pamainą Zalužnui, tai kodėl mes dar negirdėjom apie ją. Budanovas - kaip vaikas. Sirskis - irgi nemanau, kad jis bus kažkuo geriau.
Dannas3 2024-02-04 15:00
Ir kaip tu galvoji vyksta sprendimu priemimai? Zelenskis tariasi su vadu stabu ir priima sprendima, ar daro kaip paciam sauna i galva " del politiniu tikslu"? Kitaip tariant zmogus, kuris nieko neismano apie musius priima sprendimus. Tau tai logiskai skamba?
Benediktas 2024-02-04 15:05
Rusai, tai taip tikrai kariauja. Adijivką reikia užimti iki kovo mėn, kai bus Putino rinkimai. Hitleris taip vadovavo į pabaigą.