„3 kartus!!!“ Zalužnas padarė tai, ką sugebėjo tik Napoleonas  ()

Zalužnas tapo istorine figūra.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Generolas Zalužnas vis tiek bus atleistas, ir tai tik laiko klausimas, sako Politikos analizės biuro ekspertų grupės vadovas Viktoras Bobirenko. Vienintelis dalykas, kurio ukrainiečiai gali tikėtis, yra tai, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vyriausiasis vadas bus pakeistas arčiau karo pabaigos.

Viktoro Bobirenkos interviu „5 kanalui“ galite peržiūrėti „YouTube“.

Ekspertas, paklaustas, ar Zalužnas bus atleistas, užtikrintai pareiškė: „Finalas bus toks, kad Zalužnas tikrai bus pašalintas. Norėčiau, kad tai įvyktų kuo arčiau mūsų pergalės dienos, kad jis galėtų dirbti dar bent metus.“

Viktoras Bobirenko paaiškino, kokią vietą istorijoje jau užima Zalužnas: „Būkime atviri, Zalužnas jau tapo istorine figūra. Ir Zelenskis tapo, bet sakykime taip: ar Zelenskis bus teigiama istorinė figūra ukrainiečiams, ar neigiama. Zalužnas neabejotinai yra teigiama istorinė figūra. Zalužnas taip pat prilygsta tokiems didiems karo vadams kaip Napoleonas. Napoleonas tris kartus nugalėjo rusus, ir Zalužnas juos sumušė tris kartus ir buvo blogesnėje padėtyje nei Napoleonas.“

 

Apie Zalužno atleidimo, kuris tikrai bus, priežastis politikos ekspertas kalbėjo taip: „Reikia pažvelgti į pasaulį Zelenskio akimis: Zelenskis mato pasaulį kaip teatrą, jis visą gyvenimą buvo scenoje. Zelenskio pasaulyje viskas atrodo taip: Zelenskis yra scenoje, mes, žiūrovai, sėdime salėje ir turime ploti. Ir jūs galite būti bet kas, bet ne pirmi, nes yra tik viena primadona. Paskui išeina Zalužnas ir jam plojama dažniau, ilgiau, garsiau nei Zelenskiui. Tik dėl to Zalužnas yra kaltesnis už Zelenskį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(152)
(35)
(117)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: