[ŽT] „Jis sukėlė katastrofą.“ Neįtikėtina. JAV tyliai skelbia, kas Ukrainoje trukdo gauti ginklus  ()

Šis atleidimas įvyks pačiu blogiausiu metu, nes Ukraina netrukus pradės trečiuosius visapusiško karo metus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-02-07 [ŽT] „Jis sukėlė katastrofą.“ Neįtikėtina. JAV tyliai skelbia, kas Ukrainoje trukdo gauti ginklus  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Krizė Volodymyro Zelenskio ir Valerijaus Zalužno santykiuose kasdien tampa vis svarbesnė ir pradeda daryti netiesioginę įtaką karo eigai.

Pasaulio spaudoje aptarinėjami gandai byloja apie galimą ir neišvengiamą Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vado Valerijaus Zalužno atsistatydinimą.

Šveicarijos laikraštis „Le Temps“ patvirtino, kad jis kariuomenėje gerbiamas ir turi didelį autoritetą visuomenėje.

Akivaizdu, kad šis atleidimas įvyks pačiu blogiausiu metu, nes Ukraina netrukus pradės trečiuosius visapusiško karo metus, o Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms bus sunku atsispirti nuolatiniams Rusijos karių atakoms.

Be to, leidinio šaltinis Ukrainos gynybos ministerijoje pareiškė, kad Vašingtonas darė spaudimą Kyjivui dėl V. Zalužno atsistatydinimo.

 

Savo ausimis girdėjau iš aukšto rango amerikiečių karininkų, kad Valerijus Zalužnas yra rimta problema, kad jis netgi trukdo Ukrainai toliau gauti JAV karinę pagalbą“, – sakė leidinio pašnekovas.

Anot jo, vyriausiasis vadas padarė daug klaidų, kurios sukėlė „dabartinę katastrofą“, ypač neva „neprašė reikalingos įrangos ir nepakankamai numatė rusų pasipriešinimą“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(60)
(-50)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: