Ir tai dar ne viskas. Kas nutiko „surakintam“ generolui (Video, foto)  ()

Zavgorodnijus grasino savo darbuotojams, kad atleis iš darbo, spardėsi ir nepadoriai keikėsi.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-02-08 Ir tai dar ne viskas. Kas nutiko „surakintam“ generolui (Video, foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Federalinės muitinės vyriausiasis logistikos pareigūnas generolas leitenantas Olegas Zavgorodnijus atvyko į Kaliningradą, į pasitarimą dėl operatyvinės veiklos rezultatų ir apsistojo penkių žvaigždučių viešbutyje „Crysal House“. Ten, kartu su delegacijos vadovu, Rusijos Federalinės muitinės tarnybos viršininko pavaduotoju generolu pulkininku Strukovu, prisigėrė. Anot „112“ kanalo, kuris yra susijęs su saugumo pajėgomis, pareigūnai išsikvietė merginą, kurią gainiojo po visą viešbutį, kol apsauga neiškvietė Rusijos gvardijos. Jau būdamas policijos departamente, Zavgorodnijus grasino savo darbuotojams, kad atleis iš darbo, spardėsi ir nepadoriai keikėsi. Zavgorodnijus yra aukštas ir stambus vyras, niekas nenorėjo rizikuoti, tad generolui buvo uždėti antrankiai. Apie tai rašo „Telegram“ kanalas „Astra“.

Rusijos „Telegram“ kanalo „VChK-OGPU“ šaltiniai pranešė, kad Rusijos Federalinė muitinės tarnyba bando užgniaužti skandalą, kilusį dėl departamento vado pavaduotojo generolo pulkininko Andrejaus Strukovo ir Federalinės muitinės vyriausiojo logistikos pareigūno generolo leitenanto Olego Zavgorodnijaus elgesio.

 

Strukovas teigia, kad iš karto nuėjo į savo kambarį pailsėti ir išgertuvėse nedalyvavo. Zavgorodnijus išsiųstas  atostogų, kol viskas „susigulės“.

Taip pat bandoma sunaikinti vienintelį oficialų dokumentą apie įvykį. Tai Rusijos gvardijos patrulio pranešimas Vidaus reikalų departamento viršininkui policijos pulkininkui leitenantui Aleksandrui Marčenko apie Zavgorodnijaus sulaikymo aplinkybes.

Tai, kad Strukovas dalyvavo išgertuvėse, kurios baigėsi generolų kivirču, triukšmu, muštynėmis su apsaugininkais ir Rusijos gvardijos patrulio iškvietimu, liudija ir įrašas iš viešbučio restorano kameros.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(142)
(3)
(139)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: