[ŽT] „NATO pradėjo karą.“ Putino derybos su Bidenu, Macronu... Ždanovas apie svarbius įvykius  (1)

Ždanovas skelbia, kaip Putinas provokuoja Lenkiją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ekspertas Olegas Ždanovas kalbėjo apie tai, kaip šalis agresorė Rusija raketomis provokavo Lenkiją, norėdama dar kartą įteisinti save pasaulinėje arenoje ir priversti Vakarus su ja vesti derybas.

„Jei NATO numuš Rusijos raketą, Putinas sakys, kad NATO pradėjo karą. Štai kodėl šalys partnerės, ypač NATO narės, maldauja Ukrainos nenaudoti jų ginklų prieš Rusiją Rusijos teritorijoje, nes Rusijos Federacija tai laikys tiesioginiu kariniu susidūrimu su NATO, taip pat tai reikštų, kad NATO oficialiai pradėjo karą su Rusijos Federacija“, – interviu TSN sakė Ždanovas.

Tada, anot jo, karas automatiškai taptų pasauliniu, o būtent to Putinas ir siekia.

„Jei kils pasaulinis karas, jei NATO stos į karą, pasak Rusijos, tai su kuo bus organizuojamos Putino derybos? Jau ne su prezidentu Zelenskiu. Bet su Bidenu, Macronu, Scholzu, Sunaku. Tai yra su aukščiausiais NATO šalių narių pareigūnais. Tai jis ir nori pasiekti. Vėl įteisinti save pasaulinėje arenoje ir priversti Vakarus pradėti su juo derybas. Ir tada jis pats diktuos savo sąlygas“, – sakė karo ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(34)
(-25)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: