„Rezultatų nebuvo“. Podoliakas paaiškino Zalužno atleidimo priežastį  ()

Prezidentūros vadovo patarėjas Mychailo Podoliakas paaiškino, kad laukiama naujų sprendimų, kurie leis perimti iniciatyvą Rusijos ir Ukrainos kare.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-02-09 „Rezultatų nebuvo“. Podoliakas paaiškino Zalužno atleidimo priežastį  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

2023 m., kai vyriausiuoju ginkluotųjų pajėgų vadu buvo generolas Valerijus Zalužnas, fronto linijoje nebuvo nepasiekta reikiamų rezultatų. Tokia situacija neigiamai veikia visuomenės nuotaikas. Apie generolo atleidimo priežastis pasakojo Prezidentūros vadovo patarėjas Mychailo Podoliakas.

Podoliakas paaiškino, kad Zalužnas, kaip ir kai kurie kiti vadovybės žmonės, buvo nušalinti iš pareigų, nes reikėjo veikti naujai. Dėl ankstesnės taktikos 2023 m. jie „nepateiks reikiamų rezultatų“, o visuomenės nuotaikos tapo „neigiamos“.

„Sprendimas priimtas dėl poreikio peržiūrėti veiksmų taktiką, kuri pernai visiškai neužtikrino tinkamų rezultatų, kad būtų išvengta sąstingio fronto linijoje, kuri neigiamai veikia visuomenės nuotaikas“, – rašo Podoliakas.

 

„Norint taisyti situaciją, būtina priimti tokius sprendimus, kad būtų paimta iniciatyva mūšio lauke, taip pat vykdyti reformas kariuomenėje“.

„Būtina rasti naujų funkcinių ir aukštųjų technologijų sprendimų, kurie leistų išlaikyti ir plėtoti iniciatyvą, taip pat pradėti vadybos principų reformavimo procesą kariuomenėje“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(1)
(7)

Komentarai ()