[ŽT] „Syrskis gali pakeisti karo eigą.“ Slapta viltis. Kas gali įvykti  ()

JAV kariuomenės pulkininkas teigia, kad naujasis kariuomenės vadas sugebės pakeisti karo eigą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujasis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vyriausiasis vadas generolas Oleksandras Syrskis yra patyręs lyderis, galintis pakeisti karo su Rusija eigą. Tokią nuomonę interviu „Golos Ameriki“ išsakė į atsargą išėjęs JAV kariuomenės pulkininkas Robertas Hamiltonas.

Anot pašnekovo, pagrindinis naujojo vyriausiojo vado uždavinys bus suvienyti daugiašakę strategiją, kuri leis pasiekti Ukrainos karinius tikslus. 

„Esame taip susikoncentravę į sausumos karą, kad pamirštame, jog vyksta dar vienas karas jūroje, kurį Ukraina labai gerai moka. Neturėdamos karinio jūrų laivyno, Ukrainos pajėgos išstūmė Rusijos Juodosios jūros laivyną iš vakarinės Juodosios jūros dalies ir beveik iš Krymo. Ukraina ir jos partneriai turi pradėti nagrinėti visas šio karo sritis: sausumoje, ore, Juodojoje jūroje. Manau, kad generolas Syrskis sugebės parengti daugiadisciplininę strategiją ir pakeisti karo su Rusija eigą, pasiekdamas Ukrainos karinius tikslus“, – sakė į atsargą išėjęs pulkininkas. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(78)
(4)
(74)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: