[ŽT] „Tai įvyko akis į akį.“ Sensacinga žinia. Carlsonas skelbia, ką jam pasakė Putinas po interviu  ()

Vakarų žiniasklaida jau paskelbė verdiktą dėl 71 metų Vladimiro Putino psichinės sveikatos.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-02-14 [ŽT] „Tai įvyko akis į akį.“ Sensacinga žinia. Carlsonas skelbia, ką jam pasakė Putinas po interviu  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasaulis išvydo dar vieną interviu su Vladimiru Putinu, kuriame jis pristatė savo istorijos viziją, kurioje faktiškai nepripažino Ukrainos egzistavimo. Klausimus Rusijos Federacijos prezidentui uždavęs amerikiečių propagandistas Tuckeris Carlsonas akivaizdžiai buvo nustebęs Kremliaus savininko pasisakymais: jis nesuprato kas yra bendro tarp SSRS, Bohdano Chmelnickio ir 2022 metų puolimo Ukrainoje. Be to, jam nepavyko priversti Putino pateikti nei vieno konkretaus atsakymo, diktatorius nuolat bandė sakyti savo „tiesą“.

Vakarų žiniasklaida jau paskelbė verdiktą dėl 71 metų Vladimiro Putino psichinės sveikatos, abejodama jo gebėjimu kam nors vadovauti.

Tačiau, vasario 12 d., kalbėdamas per Pasaulio vyriausybės viršūnių susitikimą Dubajuje, Tuckeris Carlsonas sakė, kad po interviu jis kalbėjosi su Rusijos Federacijos prezidentu akis į akį. Jis neatskleidė išsamaus pokalbio turinio, tačiau sakė, kad „Putinas pasiruošęs“ padaryti „rimtą kompromisą dėl Ukrainos“, rašo RBC.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(55)
(-50)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: