Netikėta žinia. „ Galbūt paskutinis rezervas.“ Kas vyksta  (1)

„Mūsų karių kovinė sėkmė ten daug geresnė, nei įprasta komentuoti.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sėkmingas Rusijos kolonos sunaikinimas Avdijivkos kryptimi rodo, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos turi rezervų Avdijivkos gynybai. Ši operacija sako apie geresnį Ukrainos karių kovinį pajėgumą, nei dažnai teigiama. Tokią nuomonę „Espresso“ išreiškė karo ekspertas Ivanas Kiričevskis.

„Mūsų karių kovinė sėkmė ten daug geresnė, nei įprasta komentuoti, nes prieš tai Vakarų šaltiniai rašė, kad Avdijivkos kryptimi mums labai trūksta amunicijos ir neturime kuo palaikyti gynybos linijos. Taip pat, kad mūsų brigados, kurios buvo perkeltos ten pastiprinimui, yra galbūt paskutinis rezervas, kurį turime“, – pažymėjo jis.

Kiričevskis pažymėjo, kad padėtis Avdijivkoje yra šiek tiek geresnė, nei paprastai apie tai pasakoja atskiri šaltiniai. Anot jo, pats ukrainiečių karių gebėjimas atlikti nuodugnią žvalgybą, kad nustatytų priešo rezervų perkėlimą ir tada juos sunaikintų, atrodė mažai tikėtinas, tačiau gynėjai tai įvykdė.

 

„Atitinkamai galime atsargiai manyti, kad turime tam tikrų rezervų Avdijivkos gynybai. Žinoma, tai nėra rezervai, kuriuos galima naudoti be galo, bet dabar situacija atrodo šiek tiek geresnė, nei apie ją kalbama“, – pridūrė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(270)
(10)
(260)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: