„Tai tiesiogiai susiję su „specoperacijos“ pažanga.“ Ką skelbia Peskovas  ()

Rusijos prezidento spaudos sekretorius Dmitrijus Peskovas pranešimų apie Rusijos laivo ataką Juodojoje jūroje nekomentavo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos prezidento spaudos sekretorius Dmitrijus Peskovas pranešimų apie Rusijos laivo ataką Juodojoje jūroje nekomentavo.

„Tai tiesiogiai susiję su „specoperacijos“ pažanga. Šis klausimas ne man. Atitinkamai, tai yra išskirtinė Gynybos ministerijos prerogatyva“, – žurnalistams sakė Peskovas, paprašytas pakomentuoti atitinkamus žiniasklaidos pranešimus.

Kremliaus atstovas pasiūlė žurnalistams „sutelkti dėmesį į mūsų karo kolegų pareiškimus. Negaliu jums nieko apie tai pasakyti“.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinis štabas vasario 14 d. rytą paskelbė apie didelio Rusijos desantinį laivą „Cezaris Kunikovas“ sunaikinimą Juodojoje jūroje.

Ukrainos vyriausiasis žvalgybos direktoratas pranešė, kad laivą „Cezaris Kunikovas“ „užpuolė  karinio jūrų laivyno bepiločiai orlaiviai „Magura V5“. Dėl to „Cezaris Kunikovas“ patyrė kritinę žalą kairėje borto pusėje ir pradėjo skęsti“. vyriausiasis žvalgybos direktoratas nurodo, kad „Cezaris Kunikovas“ gali talpinti iki 87 įgulos narių.

 

Rusijos gynybos ministerija pranešimų apie išpuolį kol kas nekomentavo. Apie ataką prieš laivą rašė prokariški Rusijos „Telegram“ kanalai. Kanalas „Dva majora“ teigė, kad „visa įgula gyva“.

Prieš dvi savaites buvo pranešta, kad per Ukrainos gamybos bepiločių orlaivių „Magura“ ataką buvo sunaikintas ir didelis Juodosios jūros laivyno raketinis laivas „Ivanovec“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(45)
(0)
(45)

Komentarai ()

Susijusios žymos: