„Įsijungė NATO šalys.“ Z-kanalai pasibaisėję. Skelbia, kas nutiko Juodojoje jūroje (Video)  ()

Z- kanalai dėl įvykių Juodojoje jūroje kaltina ir Vakarus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vasario 14 d. rytą Ukrainos žvalgyba, pasitelkusi viršvandeninius bepiločius dronus „Magura V5“, pasiuntė rusų didelį desantinį laivą „Cezaris Kunikovas“, kuriame galėjo būti iki 90 žmonių, pas Poseidoną.

Z-karo korespondentai, skirtingai nei Rusijos gynybos ministerija, jau patvirtino desantinio laivo sunaikinimo faktą. Be to, jie įsitikinę, kad padėdamos Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms įsijungė NATO šalys, informuoja kanalas „Ukraina 365“.

Visų pirma danguje virš Juodosios jūros Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atakos metu ratus suko amerikiečių bepilotis orlaivis „Northrop Grumman RQ-4B Global Hawk“, kuris, po smūgio į taikinį, grįžo į bazę Sigoneloje (Sicilija, Italija).

 

Kitas Z-kanalas rašė, kad nuo 2022 m. situacija Rusijos Juodosios jūros laivyne niekada nesikeitė, o visi Rusijos laivai yra geri taikiniai Ukrainos pajėgoms.

Z-kanalas „Starše Edy“ taip pat išsakė prielaidą, kad už desantinio laivo puolimo stovi britai, o bepiločius nukreipė amerikiečių dronas. Tačiau net ir nepaisant šio fakto, jis vis dar stebisi, kaip trečiaisiais karo metais Juodosios jūros laivyno vadovybei pavyksta praleisti smūgį po smūgio.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(63)
(2)
(61)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: