„Laivas be karinės palydos. Kur tai matyta. Viskas ten blogai“  ()

Nuskendęs laivas neturi analogų Rusijos Federacijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Juodosios jūros laivynas Rusijai tapo šventu dalyku, todėl laivo „Cezaris Kunikovas“ sunaikinimas buvo rimtas smūgis Kremliui.

Tai pareiškė opozicinis Rusijos žurnalistas, „The Insider“ redaktorius Timūras Olevskis savo komentaro „24 kanalui“ metu.

Anot jo, Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas asmeniškai prisidėjo prie to, kad Juodosios jūros laivynas rusams taptų labai svarbus.

„Metodiškas Juodosios jūros laivyno naikinimas blaiviu požiūriu yra labai svarbus istorijai“, – sakė T. Olevskis.

Jis taip pat pažymėjo, kad didelis desantinis laivas „Cezaris Kunikovas“ atliko svarbią funkciją RF okupantams. Jis gabeno didelį kiekį krovinių, įskaitant karinę techniką, įrangą ir žmones. Todėl laivo praradimas gali sukelti rimtų problemų Rusijos logistikoje.

T. Olevskis teigė, kad nuskendęs laivas neturi analogų, nes Rusijos Federacija daugiau nebegamina desantinių laivų.

„Matyt, viskas taip blogai, kad tokios svarbos laivas neturėjo karinės palydos. Nebuvo kas galėtų jį apsaugoti ir pridengti“, – pastebėjo ekspertas.

 

Vyriausio žvalgybos valdybos vadovas K. Budanovas sakė, kad 5 MAGURA dronai sunaikino didelį desantinį laivą „Cezaris Kunikovas“ su kariniais kroviniais. Žvalgybos vadovo teigimu, laivo įgula – 90 žmonių, išgelbėtųjų skaičius paaiškės vėliau, tęsiantis Rusijos karių paieškos ir gelbėjimo operacijai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(137)
(4)
(133)

Komentarai ()

Susijusios žymos: