[ŽT] „Po tikslios kulkosvaidžio serijos jie priėmė teisingą sprendimą.“ Rusai meta ginklus. Ką padarė 128-oji brigada (Video)  ()

128-oji kalnų puolamoji Užkarpatės brigada, kovojanti Zaporožės kryptimi, paėmė į nelaisvę daugiau kaip dešimt rusų okupantų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

128-oji kalnų puolamoji Užkarpatės brigada, kovojanti Zaporožės kryptimi, paėmė į nelaisvę daugiau kaip dešimt rusų okupantų. 

Vasiljevkos vietovėje Zaporožės kryptimi 128-oji Užkarpatės brigada sėkmingai atrėmė rusų puolimą. Ukrainos kariai artilerija apšaudė priešo šarvuočius, kol okupantai dar tik artėjo prie mūsų pozicijų, po to rusai pasitraukė į priedangas. Tada kelios tikslios kulkosvaidžių serijos privertė išlikusius rusus išlįsti iš priedangos iškėlus aukštyn rankas, atsigulti ant žemės ir pasiduoti Ukrainos kariams.

Apie tai pranešama 128-osios brigados „Facebook“ puslapyje.

 

Šį atvejį savo karinėje apžvalgoje paminėjo ir žurnalistas Vasilijus Pehno, pridurdamas, kad Zaporožės kryptimi rusai pasiduoda gana masiškai. Panašus įvykis buvo Rabotino rajone, kur mūsų kovotojams pavyko paimti į nelaisvę 12 rusų karių. „Tai svarus indėlis į belaisvių mainų fondą“, – pabrėžė analitikas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(58)
(0)
(58)

Komentarai ()

Susijusios žymos: