Rusija skelbia, kad jos nauja branduolinė raketa Satan 2 vienu smūgiu sunaikintų Teksaso valstiją

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

ekstrymas 2016-10-27 04:02
na aš irgi mažai žinau ka apie rusija,tik tiek kiek spauda skelbia,o spauda aišku nieko gero nerašys,nes lietuviai buvo visa laik skriaudžiami rusu,o svajonės išsipildo tik amerikoj,tad savaime viskas kas iš amerikos negali buti š.. Nors man kaip besidominčiam inžinerija ir pan. yra keista matyt ir girdėt nuo visokių atilupusių ka tarkim kaip ir šiuo atveju ka ši raketa turėtu vadintis 'Allahu Akbar',nes rusai durniukai ir rankos jiems dygsta iš ruros nieko jie nemoka,nors kmpanija gyvuoja kokius 100metu ir ta šimta metų tik raketas ir gamina.
audriusn 2016-10-27 08:47
elfukai nezino, kad ir niezaleznaja tokiu turejo. tai dabar kevalus ir demonstruoja. http://www.uafacts.com/ukraine/muzej-rv ... -u-satany/
immortallt 2016-10-27 09:41
Rusija tikrai nėra agresorius. Čia tik šiaip švaistosi peiliu.
audriusn 2016-10-27 09:57
(Ne)stebina idiotai. Straipsnis apie Rusija, foto is Ukrainos, jie zvengia kokios apzelusios betono plokstes Rusijoj. http://uafacts.com/wp-content/uploads/2 ... vsn-10.jpg
SaMaras 2016-10-27 10:42
Elfukai žino, kad ukraina neturėjo tokių žaisliukų, bet turėjo tik USSR Ukrainos teritorijoje. Ukrainai skelbiant nepriklausomybę Ukraina USA ir rusia pasirašė sutartį kad mainais į suveriniteto pripažinimą ji perduos šitų žaisliukų kovines galvutes rusijai. O dėl suveriniteto tolimesnė istorija žinoma visiems, nes ji ne tokia jau ir sena..
Arns 2016-10-27 11:08
SaMaras, gal užuot pasakojęs savo svajas, eik prie faktų? TSRS sukūrė ir ukrainiečiai, jie taip pat dalyvavo ir galutiniame sąjungos išardymo Taigi jie patys eksponuoja tą ką ir gamino, o ne kaip nekaltučiams primetė ir paliko.
SaMaras 2016-10-27 13:23
Nenoriu aklai kažkurios pusės ginti. Taip Ukraina buvo viena iš SSRS steigėjų (į peripetijas nesivelsiu)tuo metu garantuoju neturėjo nei vienos ICBM nei BU (branduolinio užtaiso). Kas buvo sovietų laikais su pramone ir ekonomika turbūt žinom (organai Masvoj galutinai spręsdavo kur ir kokią sąjunginę gamyklą statys) taigi čia ukrainiečių toks pats indėlis kaip ir mūsų pribaltų, kad dabartinėje Ukrainos teritorijoje buvo surinkinėjama vienokia ar kitokia karinė technika. Pabirus SSRS kiekviena šalis gavo tam tikrą palikimą ir gerą ir blogą ir ne visi specialistai norėjo važiuot į rusiją, todėl dalis liko šalyse kur gyveno ir vertėsi kaip galėjo (jei buvo galimybė darė tą ką darę prieš tai) tai dalis gal ir prižiūrėjo tas raketas. O kiek ir ko susikonstravo jie per tą laikotarpį nuo 91 iki 94 kur būtų ukrainietiški kūriniai. Dar reikėtų paminėti vieną citatą iš tavo pateikto antrojo dokumento: "While Ukraine had physical control of the weapons, it did not have operational control, as they were dependent on Russian-controlled electronic Permissive Action Links and the Russian command and control system. In 1994 Ukraine agreed to destroy the weapons, and to join the Treaty on the Non-Proliferation of Nuclear Weapons (NPT).[4][5]" taigi net ir tą laiką "turėjimas" kažkaip kaistokai skamba..
audriusn 2016-10-27 13:34
SaMaras, va tau elfuko pezalai o jo trumpom smegenelem neprisyla, kad ta foto is ukrainos, is muziejaus.
rimka 2017-07-21 14:39
Universalus atsakymas iš vakarų: http://www.technologijos.lt/n/technolog ... usus-Video
immortallt 2017-07-21 17:11
Jau ko tik Rusija nesukūrė... Tiek be analogų pasaulyje, bet kaip ubagai, taip ubagai. Kaip gyvena iš žaliavų eksporto (importuoja net gavybos technologijas), taip gyvena. Gal jau baikit juokinti apie technologinius pasiekimus?
mnv 2017-07-22 13:08
Aha. O rytoj dar papasakos kaip prieš juos bereikalo nukreiptos anti-balistinės gynybos sistemos nes jie tik taikos ir draugystės nori