[Žinios trumpai] Skelbiama, kad Tadžikistanas ir Kirgizija padės Putinui kare prieš Ukrainą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Balkis 2022-03-03 13:08
nu viršunė, jūs ką rimtai? o ką NATO į tai? susilaikys? ir toliau lenkiškų naikintuvų neduos? negaliu patikėt kas vyksta, o ypač NATO pozicija, tokio bailumo dar nėra tekę matyti, ką jums padarė UA žmonės, kad taip iš jų tyčiojatės? pradedu rimtai dvejoti ar jie šitam regione pasiryžę apskritai ką nors daryti karo atveju, įskaitant ir mus baltijos valstybes
Benediktas 2022-03-03 13:20
Tadžikai ir kirgizai eina gelbėt rusų nuo ukrainiečių Ukrainoje. Bet gelbėja bombarduodami gyvenamuosius rajonus. Kažkur dingo logika, jei žiūrėti pagal oficialią priežastį, dėl kurios buvo pradėtas karas. Nu užima Ukrainą ir po pusės metų patys užsilenkia nuo ekonomikos kracho ir bus areštuoti ir susodinti į kalėjimus, kas davė ir vykdė įsakymus. Aišku, kad tikslas buvo/yra ne ginti rusus, o kad Ukraina gyventų, pagal rusų valią.
kukulis4 2022-03-03 13:56
Atsakysiu trumpai - NATO yra ten, kur ir turi buti. Nato yra gynybinis karinis blokas kurio tikslas - savo nariu gynyba. NATO, kaip organizacija, nesikisa, ir negali kistis i treciu saliu konfliktus, ka dabar ir matom. Ir tai yra gerai. Dar geriau yra tai, kad atskiros NATO bloko, ES ir kitos salys teikia visokeriopa parama Ukrainai. Kalbant apie situs du Balalambadus - esmes tai nekeicia. Cia yra daugmaz tokio lygio pagalba rusams kaip ukrainieciams gelbeja musu patiktukai ir sirdutes po postais facebooke. Kazachstanas - truputi kitas reikalas, bet sitas, panasu, nera visiskas bekiausis.
emexas 2022-03-03 14:43
Ant situ pakaliku reiktu talibana uzsiundyti (nemegsta vieni kitu), kad turetu ka veikti savo kieme
sub 2022-03-03 14:58
Šitie trečiarūšiai subinlaižiai eina kariaut svetimo karo, ir bėgs iš ten visi, kaip čėčėnai bėga. Kas gerai, kad tos visos šalys, visiškai priklausomos nuo Matuškos, tai jei grius Xuilostanas, kartu subyrės ir visos marionetinės vasltybės viena paskui kita. Tada prasidės galvų kapojimai tarpusavį. Juk dar 2021 metais buvo įtampa tarp pačių Tadžikų ir Kirgizų, jų pasienyje susišaudymai. Kitas dalykas Čėčėnija, nors ten dabar vadovauja oralinio meistras Kadyrovas, manau tikri Čėčėnai, kurie kovėsi prieš Rsuija, nepamirš nuoskaudų ir pralieto kraujo. Tad popkornai į trasą, tikiuosi viskas atsisuks prieš Xuilostaną, ir visi kas turėjo nuoskaudų kovos su tikruoju agresorium.
EEE 2022-03-03 15:05
Pats laikas panaudoti žaliųjų žmogeliukų taktiką - gerai paruošti ir ginkluoti NATO daliniai dalyvauja tiesioginiuose mūšiuose, o oficialiai kaip priedanga - užsieniečių legionas. Po to reikėtų įvedinėti neskraidymo zonas pradžioje virš Lvivo, tada virš atominių elektrinių, tada tas zonas plėsti tol kol Rusams nebeliks oro erdvės. Gana bijotis išprotėjusio, man tai jau taip atsibodo išsigimėlis su savo durnių gauja. JAV turėtų tiesiai šviesiai atsakyti - mūsų branduolinis ginklas paruoštas ir susitarus su Kinija leisti jai pasiimti Sibirą iki Baikalo. Jei dabar NATO įsitrauktų į karą be branduolinio ginklo, tai rusų kariuomenė būtų Ukrainoje išsklaidyta ir sunaikinta per tris dienas, pakaktų smūgių iš oro raketomis vėliau lėktuvais...
Myslius 2022-03-03 15:09
Negerai, dar 30000 kariu kokia isivels. Idomu kada mes savo pasiusim. Kai istaskys ukrainiecius? Na gal nepasiduos, neturetu.
Myslius 2022-03-03 15:16
Taigi aiskiai pasake, NATO kariu ten nebus. Putinas nori karo, gaus, Ukrainoj. Politiniai zaidimai. Rusas irgi durnesniu iesko, abejoju ar suras. Turi jis tos armijos tiek kad jam to Tadzikistano nereikia.
Atk 2022-03-03 15:43
Siela neturi nacionalumo. Kas praitame gyvenime buvo ukrainietis, dabar gali buti rusas, kas dabar yra rusas, galejo buti ukrainietis.
Staska 2022-03-03 16:39
O kalmukai dar neprisidejo? Kam idomu, tos jurtose gyvenencios azijatu tautos? Kazachai kas kyta, jie ten turi ekonominiu rysiu nemazai su avakarais ir gamtiniu istekliu