[Žinios trumpai] Gynybos ekspertas: Putiną nužudys jo paties žmonės per artimiausias 7 dienas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2022-03-05 03:26
Putinas žmogžudystės nebijo. - Priešingai nei Stalinas, Putinas rūpinasi savo spec. pajėgomis, tuo tarpu tautos tėvas naikino visus be pasigailėjimo. Tad Staliną nužudė, nes visi pavargo bijoti; - Rusijoje gan sudėtinga politinė ir socialinė situacija, tad spec. tarnybų darbas yra savotiška laisvės iliuzija už kurią dar moka pinigus. - Jie yra lojalūs Dievukui. O dėl kareivių mirčių, Rusijoje žmogaus gyvybė neturi jokios vertės. Kareiviai Ukrainoje tiesiog atlieka savo pareigą ir atidirbinėja gaunamus pinigus. - Ką dabar daro Putinas - tai vaidina silpną ir stebi, o paskui įjungs išdavikų valymo mechanizmą.
manciukaz 2022-03-05 08:51
Patys oligarchai ji užvers manau.. nes jai ne, kas bus toliau ? Jai užims Ukraina ar sustos jis ten
Hmz 2022-03-11 18:06
Įdomu, ar tasai "Europos gynybos konsultantas dr. Andy Scollickas" sutiktų pastatyti bent šimtą eurų lažybose už savo prognozę?
Benediktas 2022-03-11 18:13
Faktas, kad dauguma "elito" noretu nuimti Putina nuo valdzios, bet nezino, kaip tai padaryti ir kaip po to nepalaidot saves. Gali buti, kad nieko nedarys del to. Bet niekas nezino. As manau Putinas laukia NATO isikisimo, bus pradedami numusineti vieni kitu lektuvai, bet tada atsitrauks ir bus gelezine uzdanga. Carui del ivaizdzio pries baudziauninkus geriau atsitraukt del NATO, nei nuo Ukrainos kariuomenes. Kad NATO isikistu, turbut turi puse ligoniniu isbombint arba Cernobili pakelt. Jauciu maldauja, kad greiciau NATO isikistu. Manau jau vienodai jam ta Ukraina. Dabar svarbu iseit del NATO. Nu dar gali atomine numest, kazkur ant laivu arba blogiausiu atveju Lenkijos ar Lietuvos, nu bet tada Putinui nuo to lengviau irgi nepasidarys, tai logikos mazai. Nebent dar jam idomu ir yra zingeidus, kas buna, kai paleidi visas atomines vienu metu, nes dar niekas to nedares. Nes matosi paskutiniu metu, kad zmogus bando dalykus, kuriu anksciau nedriso. O dabar, kaip ir pofig viskas. Manau jau jam nus...kt ant tu rusakalbiu. Draugu neliko, liko tik jis ir pasaulis. O ant pasaulio laiko neapykanta, mato, kad jis visiems nepatinka, o nori padaryti, kad patiktu, bet patiktu per jega. Galu gale noras bus visiems, visam pasauliui atkersinti uz tai. Priklausys kokie zmones pasitaikys tarp jo ir paskutiniu mygtuku. Na dar jei paimtu kelis didesnius miestus, tame tarpe Mariupoli, Odesą - irgi galetu atsitraukti. Realiausi karo pabaigos variantai, mano manymu. 1. Paima didesnius miestus. 2. Elitas pašalina nuo valdžios. 3. Atsitraukia del NATO isikisimo. 4. Žiuri, kas buna, kai visas atomines paleidi. Bet kuriuo atveju gali tekti viską gražinti - tame tarpe Krymą ir Dombasą. Net ir 4 atveju, tik nežinia kas ir kam. Jei karas pasibaigs ne 4 variantu, pasikeis Rusijoje valdžia - manau iš Rusijos turi būti atimtos atominės bombos, nes jie nemoka palaikyti nepriklausomų valdžios institutų, vis tironą užsiaugina. Ligonines bombarduoja, o pasaulis turi spelioti, paspaus ar nepaspaus. Patys rusai tuoj bus apšalę nuo ekonominės padėties, ir po to, kai sužinos faktus, išjungus propogandą televizoriuose.
Hmz 2022-03-12 11:26
Truputį pasigooglinau - šitas "gynybos eksperdas" aka blogeris savo pranašystes paskelbė dar vasario 28 dieną: https://londonlovesbusiness.com/putin-c ... igh-alert/ Na na, ir kurgi Putino laidotuvės ar bent "Gulbių ežeras" per Rusijos TV? Jei T.LT trūksta įvairių autorių contentui generuoti, visuomet galima kreiotis į vaikų darželius, fantastikos gerbėjų sąskrydžius ir psichiatrijos ligonines.
HardAxe 2022-03-12 23:59
gulbių ežeras jau buvo. https://www.tv3.lt/naujiena/uzsienis/tr ... e-n1154852