[Žinios trumpai] „Kita šalis, kurią Putinas norės užgrobti, bus Lietuva“, – sako Danilovas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Balkis 2022-03-14 20:55
manau sekantis bus Suomija, po to kai apsispręs stoti į NATO šis karas puiki proga patravinti FIN ir SWE į NATO ir taip apdergti RU aukščiausiu politiniu lygiu
Myslius 2022-03-14 22:57
Moldova
donatasv 2022-03-15 01:39
Ukraina finansuojama žaislais palyginus prieš tai ką gali padaryt Nato, o ten 20 dienų malasi, trinasi ir įstrigęs nei vienam iš kelių frontų nieko nepadaro. Apie kokį rimtesnį Nato puolimą gali vykt kalba? Čia nebent pasirašo atsisveikinimo laišką surūko paskutinę cigarete ir paleidžia atominį, cheminį ar kokį virusinį ginklą.
Benediktas 2022-03-15 08:53
Ką bjauriausio ir nežmoniškiausio kare prieš Ukrainą galima panaudot, tas žinant Putiną ir bus panaudota. Man čia nėra jokių abejonių. Pilnai tikiu cheminio ginklo ir vakuuminių bombų panaudojimą prieš Kijevą, Mariupolį. Dar gaus bombų iš Kinijos ir toliau bombarduos Ukrainos miestus. Čia vadinasi broliškos dovanos iš broliškos tautos. Parašymas "Kremlius paniškai ieško papildomo plano Ukrainai okupuoti, nes sumanymas surengti žaibo karą neišdegė" manau puikiai apibūdiną situaciją. Brainstormins, bet kokius šlykščiausius žmogiškumo ir kitomis prasmėmis variantus.
assa 2022-03-15 10:25
Man tik keista, kad NATO neturi bendrų branduolinių pajėgumų. Galėtų padaryti kelis ne nacionalinius, bet bendrus visam NATO povandenius laivus su taktiniais branduoliniais ginklais, įgula galėtų būti internacionalinė, išlaikymo kaštai irgi dalinami bendrai-t.y. laivai negalėtų būti priskiriami kažkuriai konkrečiai šaliai. Ir padalini visom NATO šalim po raudoną mygtuką, kuris aktyvuotusi tik tos šalies masinio puolimo atveju- galėtum panaudoti tik šalies užpuolimo atveju. Ir nebedrystu ruskis nei pagalvot apie kokius Suvalkus ar Narvą. O dabar ir neramina labiausiai, ar tikrai USA gins tarkim Pabaltyjį, jeigu Rusija užima, ir pasako kad jeigu bus bandoma kovoti, gaus bombikę į Manheteną.Labai abejočiau..
HardAxe 2022-03-15 11:46
Jeigu suomija stos dabar, tai nebus elementarių pajėgumų karui.
Myslius 2022-03-15 12:46
Nepuls Suomijos, nes susitare del JAV pajegu dislokavimo
immortallt 2022-03-17 21:59
Assa, o kodėl manai, kad putkai rūpi gauti atgal branduolinį smūgį? Gi tada šers kas liks propaganda, kad NATO užpuolė Rusiją ir reikia gintis
TAURAS 2022-03-18 00:33
As siulyciau zmonem truputi pasiziureti kas darosi savam kraste.. Visi stebi kara, o musu valdzia greit visiskai nuskurdins tauta! Zmones ibauginti, visas demesys nukreiptas i uzsienio priesus, aplinkui vien karo propaganda, o sitie antzmogiai patyliukais sunaikino zodzio laisve, ekonomika, o visi kas yra nepatenkinti yra priesai! Net pati valdzios retorika niekuo nesiskiria nuo pacio agresoriaus retorikos. Grasina karu, atominem bombom, o bet taciau.. Siais metais galim tureti hyper infliacija. Jus bent suprantat ka tai reiskia? Nesileiskit buti apkvailinami, be visuomenes jie yra niekas!
sub 2022-03-18 10:51
Netinka tavo nickas tau, tu visai ne taurus. Lietuvoj yra žodžio laisvė, gali kritikuot valdžia ir nesėst į cypę. Tik kritika turi būt argumentuota, o ne šiaip sau belenką blevyzgot. Dėmesys nukreiptas, nes visai netoli vyksta karas, kuris gali atkeliauti ir iki mūsų. Nu apie karą rašoma daug, bet gali pasirinkti neskaityti ir nesinervuoti dėl to. Ir dėmesys bus kitur. Ekonomika kas? Kuro kainos nėra lygu visa ekonomika. Oj oj infliacija ir dar hyper. Tu hyper panikuoji. Tokie skudurai verkia, nes nemoka taupyt. Tas blogai, anas blogai. Visi nori kad jiems ant lėkštutės atneštų gerą gyvenimą, bet patys pastangų neįdeda. Pasiūlymas, mažiau žiūrėkit tv ir social platformų, turėsit daugiau laiko kitoms veikloms, t.y. pinigų uždirbimui. Aš šiuo metu apie karą specialiai neskaitau, kad negadintų nuotaikos. Nes suprantu kad šiuo metu ką galiu padaryt, tai tik remti Ukrainą materialiai ir morališkai.
Hmz 2022-03-18 11:23
Nebuvo dar tokio laikmečio, kad biomasė nebliautų, esą Lietuvoje krizė, valdžia juos skurdina, Landsbergis pavogė tvartelį ir pan.
TAURAS 2022-03-18 13:09
As butent del savo santaupu ir pergyvenu. Viskas gali nueiti suniui ant uodegos kai visus pinigus teks atiduoti uz komunalinius. Beja daznai kaip taisykle prie hyper infliacijos pasirodo autoritariniai rezimai.. Dabartiniai antzmogiai manau mielai tokiais noretu buti. Del ko as pykstu labiausiai, tai del auksciausios infliacijos ES, kai tuo tarpu valdzia nieko nedaro, o atvirksciai skatina jos augima. Vel prasides emigracija vel gili krize. Sako palaukit, zmones turi santaupu, isgyvens, o tuo tarpu patyliukais visi prasukineja savo reikaliukus.. Nei jiems konstitucija berupi nei daugumos nuomone. Kalbant apie zodzio laisve pasiziurekit kaip seime buvo nusvilpta signatare uz savo nuomone, o paskui kokie smeiziantys komentarai.. matet kazkada kazka panasaus normalioj demokratinej salyje? Nusirito iki tu paciu radikaliausiu seimos marso dalyviu.. Dar vienas pastebejimas, kokio proto turetum buti jog nebijotum 3 pasaulinio karo? Ir tai atvirai deleguoja musu valdzia.. Primena maza suniuka prirista prie pavadelio kuris springdamas plesiasi ir loja.. Gerai kad NATO ir ES auksciausi pareigunai dar turi sveiko proto.. As tai tikrai isgyvensiu bet man jau igryso kai keliu zmoniu grupele pastoviai suzlugdo darbsciu zmoniu tautos pastangas iskilti.. Ne taip atrodo klestinti valstybe..
Šaras 2022-03-18 13:18
Kad tu net žodžio hiperinfliacija parašyti nemoki, ką tu supranti apie ekonomiką? Pyksti kad brangsta komunaliniai? Smegenėlėse nesueina vingiai kodėl? Manai kad visus prigąsdinus apie trečią pasaulinį ekonomiką atsigaus? Nesupranti, kad panika yra pats didžiausias ekonomikos priešas? Eik šnapso pagerk, nusiraminsi.
TAURAS 2022-03-18 13:33
Valstybine imone Ignitis tokiais laikais ismokineja pelno palukanas, pats pelnas yra keli 100 milijonu. PVMo niekas taip ir nesumazino per si sildymo sezona. Klaidu pridaryta begales ir man tada tik kyla klausimas, ar cia klaidos ar specialus elgesys? Teisingai pastebeta panika yra ekonomikos priesas, o ji siuo metu yra piktybiskai skatinama. As daug laiko praleidziu vakaru Europos valstybese ir matau kaip situacija cia kardinaliai skiriasi. Ne be reikalo verslas pradejo begti is Lietuvos. Su tokia neprognozuojama valdzia, kuri daro ka nori, nieko negali tiketis
immortallt 2022-03-18 16:28
Už 170 kv.m. namą nuo pernai balandžio iki dabar kovo, įskaitant šiuškles, bet atmetus internetą, sumokėsiu viso apie 600€. Po tokio saulėto kovo, dar gali grįžti atgal kokie 50-60€. Taip kad ne, nepastebėjau, kad komunaliniai brangtų, šiems metams net biški atpigo man elektra Čia kad tave labiau paerzinti akcentuoju. Taip, turiu saulės elektrinę, kuri, kaip gerai įvardijo, "biomasės" aiškinama, kad neatsiperka. Net tas pats centrinis šildymas, kuris rekordus pramušė tik Vilniuje bei Elektrėnuose, išlieka pigesnis nei rekordinė kaina, ir visur, įskaitant Vilnių, santykinai pigesnis nei rekordai. Kuras išlieka realiai pigus, per 12 metų pajamos augo daugiau nei 3 kartus, kuras pabrango 20%, o automobilių srauto sumažėjusio nesimato. Net dar padidėjęs lyginant kas buvo prieš 2 mėnesius. Ir ne valdžia daro kažką, o rusai sukėlė karą ir sutrikdė tiekimo grandines, dar iki tol tyčia ribodami resursų tiekimą, siekdami įsprausti Europą į paklusnumą ir nesikišimą į karą Ukrainoje. Vienintelis būdas realiai spręsti pabrangusių energinių išteklių klausimą yra atiduoti rusijai Ukrainą. Visa kita būtų tik lėšų švaistymas. O šiaip dauguma gyventojų nei šilumą taupo, nei kurą. Langai daugiabučiuose atidaryti laikomi valandomis. Automobiliai eina dideli, nors važinėjasi trumpais atstumais didžioji dalis. Kuras galėtų tiek ir kainuoti nuo šiol visada.
TAURAS 2022-03-18 17:38
As ziuriu i ateiti. Jei toliau bus toks neveiksnumas, kita ziema laukia labai sunki. Net su kinais ir tais susipyke, kas dar labiau smugdo versla.. Jei prasides verslu uzsidarinejimas gali buti blogiau nei 2008 metais. Manau ne be reikalo ivesta nepaprastoji padetis, vyriausybe nori apsisaugoti nuo savu zmoniu, nes neramumu turbut kils ir ne del Rusijos agresijos. Pats kalbi apie nuosava nama, kai didzioji dalis zmoniu negali jo isigyti. Beja ne visi turi pakankamu gabumu jog sugebetu ji uzsidirbti, bet jie irgi zmones ar ne? Be ju ir pats namo nebutum pasistates.. Beja didelis klausimas kiek tevai paciam padejo isitvirtinti ant sios zemes, nes is tamstos retorikos nemanau, jog is skurdzios seimos butum kiles. O man pasakyk ka daryt tiems kurie nuomuojasi buta ir gyvena nuo algos iki algos? Butu kainos kosmines ir mazai kam paskola beduoda jog galetu ka isigyti, dar + komunaliniai. As pagalvoju kaip gyvent tokioje situacijoje? Jau siais metais skolinau ne vienam zmogui jog galetu kazkaip isgyventi, o kita ziema nusimato dar blogesne. Gal tokiam kaip tu ar as, kurie turi stoga virs galvos, bei stabilias pajamas ir nereikia kazko bijoti, o ka daryti likusiems zmonems? Vel visi begs is salies, kai tuo tarpu isrinktieji statysis auksinius tualetus? Vieninteli gera dalyka kuri dabar matau tai jog Europa pasiryzusi atsiriboti nuo Rusijos istekliu. Gal ivyks didysis energetinis perversmas. Jau buvo pats laikas ji pradeti..
conjurer 2022-03-18 18:29
Dėl to kad yra keli šūdversliai kurie perpardavinėja e-waste iš kinijos, mums būtina remti žmonių genocidą? Be to rusija ir kinija mažai skiriasi. Abi agresyviai plečiasi, abi grasina, abi užsiima terorizmu. Skirtumas tik tas, kad kinijos metodai efektyvesni. Be to jie sugebėjo sukelti pasaulinę infliaciją su biologiniu ginklu, dėl kurios pats skundiesi.
TAURAS 2022-03-18 19:58
Geriau remti genocida savoj saly? Visos imperijos turi savo tamsiuju pusiu.. Tarp galingu galybiu sventuju neieskok.. Beja ne keli verslai, o bendra tarptautine reputacija. Taip pat kiekvienas daiktas kuris Lietuvoje parduodamas is Kinijos dabar kainuoja brangiau. Kazkuria prasme tai yra dalies smulkiuju ir ne tik, verslininku papildomas apmokestinimas, ko pasakoje viskas atsigula ant galutinio vartotojo peciu ir dar prisidedam kelis % prie infliacijos. Tegu patys JAV paskelbia Taivano ambasada. As nesuprantu kodel butent Lietuva turi kenteti del tarptautiniu nesutarimu tarp didziuju valstybiu? Jei taip padarem vieninteliai pasaulyje, tai akivaizdu kad kazka darom ne taip..
Hmz 2022-03-19 14:02
bmk1245 2022-03-19 14:25
Jau siūliau keliose temose: suraskit artimiausią šaudyklą, pasitreniruokit su įvairiais ginklais šaudyt... Heck, sėdit tinkle, susiraskit kaip greit pagamint booom... Naudokit bet kokias priemones prieš okupantus! Svarbiausia: https://www.blue-yellow.lt/