[Žinios trumpai] Kaip karas ir sankcijos paveikė Rusijos gyventojų nuomonę? Paskelbti šokiruojantys tyrimų rezultatai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kestutisz 2022-03-18 13:17
Kodėl šokiruojantys? Reikia iš anksčiau žiūrėt - pvz tų pačių rusų blogerių, pvz Liadov'o video iš kokių atokesnių miestų, kur vieniem ištisas miestas smenga po žeme (išplautos šachtos) ar kitur nuodija koks chemijos kombinatas (milijardai pajamų, bet nėra pinigų filtram) - ir daugumai tai atrodo kaip kažkas nelabai reikšmingo. Valdžia viską žino geriau ir tokiais "niekais" kaip jie jaučiasi negalima jos trukdyti. Žodžiu tie video priminė nežinau kokio autoriaus (Čechovo gal? įdomu būtų dar kartą paskaityt) istorijas apie beteisius mužikus.
Pumper 2022-03-18 13:25
Vakarai savo propaganda patikėjo, kad ruskyne visos apklausos suklastotos ir iš tikro niekas ten Putino nepalaiko, kai realybė visai kita: kokius skaičius vidinės apklausos rodo, tokie realūs rezultatai ir yra.
HardAxe 2022-03-18 13:59
Vienok savo miestybę labiausiai gina ir niekur nesikrausto būtent Kauniečiai.
Nerkus 2022-03-18 16:31
iki karo putino reitingas buvo žemas, gal apie 30 proc. Dabar, kai prasidėjo karas, nukrito rublis, trūksta maisto, tai reikia aplink kažką burtis, tai ir belieka apie putiną burtis. Tuo pačiu ir reitingas kyla. O ir karo propaganda prišneka visiško briedo. Kaip tik radau informaciją, kad rusai apsupo 70000 ukrainiečių armiją (linko į šį video net nedėsiu ). Nu briedas visiškas, bet rusams tai išgirsti malonu. Paskui aišku pamirš pranešti ar tuos 70000 sunaikino ar ne.