Rusijos gyventojai pareiškė savo nuomonę, kokias šalis turėtų pulti Putinas po Ukrainos

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

donatasv 2022-03-21 16:09
Po Ukrainos pagal ideja turėtų grasint turkams ir Pabaltijo valstybėms. Tada ir pasirodys Nato stiprybė.
conjurer 2022-03-21 16:23
Čia yra šalys kurios neturėtų įsileisti nieko iš rusijos. Jokių žmonių, jokio kuro, ir jokių kitų produktų. Taip pat sakyčiau reikėtų šioms šalims atjungti savo interneto ryšį nuo rusijos, nes rusai nesugeba savo atsijungti, tik užblokavo instagramą. Nes realiai diplomatija yra tokia: rusija yra girtas vyras mušantis žmoną, ir atvirai tuo besigiriantis. Kodėl mes turime leistis būti taip išnaudojami? Aš suprantu vokiečius, kurie nei stuburo nei kiaušų neturi, bet sakyčiau mūsų priemonės per silpnos kovojant su rytų teroristais.
Gintarinis 2022-03-21 17:19
Yra tokių nevispročių, kurie sako, kad "man gaila ir tų paprastų rusų žmonių, kurie kentės dėl sankcijų, nes jie tai nekalti, kaltas tik Putinas". Kalti ir tie paprasti rusijos žmonės. Taip jie užzombinti, bet čia ne pasiteisinimas. Yra internetas ir galėjo susirasti adekvačios informacijos apie įvykius pasaulyje, bet jie tiesiog NENORI, jiems nereikia, jie tikrai taip nuoširdžiai tiki ir galvoja. Jie kalti ir privalo atsakyti už visą tą destrukciją.
lizunas 2022-03-21 17:37
Būtent, mano Tėvas ilgą laiką ruso "bitininko" video Youtube stebėjo ir nuo karo pradžios tas "blogeris" pradėjo rėkauti kokie Ukrainiečiai.... žodžiu iškeikė visaip, nes tipo jie Krymą puolė... O kai jau YT nebedavė užsidirbti, išvis pradėjo priekaištauti Ukrainai. Žmogus sugeba video filmuoti, kelti į YT, bet nemato kitų video, kas iš tiesų darosi, klausosi tik ruskių propaganda...
Myslius 2022-03-21 17:43
Tokia situacija kai visi bijo Putino yra palanki rusu oligrachams, nes jie valdzioje dabar gali daryti absoliuciai viska. Kitas dalykas sankcijos, jos taip pat palankios oligarchams, krito rublis, isaugo oligarchu galia, nes, paprasti zmones prarado pinigus, o oligarchai ir toliau pardavines nafta uz dolerius, nafta kurios kaina del karo isaugo, dolerius vers i rublius, ir tures daugiau rubliu nei kad seniau, apie 2-3 kartus daugiau, ju perkamoji galia Rusijoje isauga, dideja atskyrimas tarp paprastu zmoniu ir oligarchu. Realiai mes cia nieko neislosiam, ka laimejom tai Ukrainieciu sirdis nebent, bet uz tai susimokam.
Benediktas 2022-03-21 17:55
Jau pradeda nebijoti to Putino. Pasaulis bunda
AAA000 2022-03-21 17:57
manau kai ka galima ir eksportuot i Rusija. pvz visokius vatnykus su konservais. na ir ju remejams ekskursijas galima butu padaryt. sitam man net mokesciu pinigu negaila butu. daba varineja TIK po vakarus uz musu mokescius! ir politini suda kazkoki istisai mala... pasiust ir i rytus reikia. profilaktiskai. arba tegu sedi ir pradeda dirbt Lietuvai. kiek galima leist parazitavima? milijonas emigracijoje... ketvirtadalis+ tautos!!! net nuo aktyvaus karo tiek ukrainieciu dar neisbego... aplamai konservu remeju profilis Lietuvoje yra is esmes beveik identiskas putino remeju profiliui Rusijoje. mentalitetas tapatus. net baimes identiskos. dziugina tik kad procentas mazesnis ir tauta atsitokeja po biski.
kukulis4 2022-03-21 18:02
Man tokie balsavimai yra tas pats kaip 'lambda lambda lambda' matematikos megeju burelio vilniaus pedagoginiam balsavimai apie tai, kurias filologes ir kokia eiles tvarka reiketu p**ti
AAA000 2022-03-21 18:06
cia gi propagandinis straipsnis. parazitu uzsakymas. kvailiems skiepija iracionalias baimes, o tada vagia mokescius ir leidzia savo interesams, uzmaskuodami kaip prasminga veikla, kova su "priesu"... putinistu metodologija 1 prie 1. tik mastelis mazesnis.