[Žinios trumpai] Lukašenka atmeta gandus dėl Putino sveikatos: „esu visiškai susipažinęs su visomis jo detalėmis“ (Video)  ()

Paskutinis Putino pasirodymas viešumoje sukėlė naujų spėlionių dėl Rusijos prezidento sveikatos po to, kai jis vaikščiojo šlubuodamas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-03-21 [Žinios trumpai] Lukašenka atmeta gandus dėl Putino sveikatos: „esu visiškai susipažinęs su visomis jo detalėmis“ (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Baltarusijos prezidentas Aleksandras Lukašenka pareiškė, kad Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas yra sveikas, sveiko proto ir „geresnės formos nei bet kada anksčiau“.

„Jis ir aš susitikome ne tik būdami valstybių vadovais, bet ir sutariame draugiškai“, – sakė A. Lukašenka interviu, kurį pasidalino valstybinė naujienų agentūra „BelTA“.

„Esu visiškai susipažinęs su visomis jo detalėmis, kiek įmanoma, tiek valstybinėmis, tiek asmeninėmis. Putinas yra absoliučiai tinkamas eiti pareigas, jis yra geresnės formos nei bet kada anskčiau... Tai visiškai sveiko proto žmogus, fiziškai sveikas – jis sportininkas“, - sakė Baltarusijos diktatorius.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(6)
(-2)

Komentarai ()