[Žinios trumpai] JAV: naikintuvų perdavimas Ukrainai žlugo

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Balkis 2022-03-29 21:23
pasak patyrusių sukyrborgėjusių karo ekspertų lakstykite toliau su stingeriais ir džiaukitės, kad tokių dar davėm, užsimanė jie mat naikintuvų, dar užsimanysite Patriotų, dar mat jiems ir abramsų reikia, pfff, lakstykite po laukus to rankiniais ginklais, ru jus kaip tarakonus traiškys su gradais, o mes čia po NATO skydu kaifuosime nuo jūsų mažyčių kontratakų ekspertai teigia, kad darome viską ką galime, nes toliau tai kitas lygis, kuriuo jūs arba naudotis nemokate arba rusams atiduosite
donatasv 2022-03-29 22:29
Naikintuvai didelius pinigus kainuoja, lengviau paaukot ukrainiečių, sukelt paniką ir pardavinėt ginklus išsigandusiam pasauliui... kad tiek atlaikys ukrainiečiai ir taip nieks netikėjo. Rusijos galybė sumenkinta, reik nors vaizdų parodyt kitaip sėdės visi atsiputę ir nieks nepirks iš JAV ginklų.
miiinnde 2022-03-30 14:13
Na, as vakarais nusivyles, ir dar kapitalistais vadinasi... Bijo perduoti naikintuvus, kad tiesiogines konfrontacijos nekiltu su Rusija. Nagi toli ziureti nereikia- kaip uz sutarties pasirasyma dovanojami telefonai- uz 1 Eura ar uz 1 centa netgi. Imtu ir parduotu naikintuvus uz eura- nu ir va, viskas graziai ziuris, nieks nieko nedovanojo, buvo senas chlamas, va kaip gerai kad kazkas uz kapeikas paeme.