[Žinios trumpai] JK politikos apžvalgininkas: panašu, kad Putinas bijojo Donaldo Trumpo, o dabartiniai Baltieji Rūmai jam nusispjauti  (4)

Donaldas Trumpas būtų tapęs „labai pavojingu priešu“ Vladimirui Putinui, EXPRESS.co.uk sakė politikos apžvalgininkas, perspėjęs, kad invazija į Ukrainą galėjo neįvykti valdant tokiam „nenuspėjamam lyderiui“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Simonas Dolanas, politikos apžvalgininkas ir knygos „Trumpas: paslėpta aureolė“ autorius, mano, kad invazija galėjo net neįvykti, jei Donaldas Trumpas būtų išrinktas antrai kadencijai.

Bideno administraciją kritikuodamas J. Dolanas sakė, kad JAV tapo daug silpnesnė pasaulinėje arenoje po to, kai Trumpas neteko prezidento posto.

Jis sakė: „Joe Bidenas autoritetą tarptautinėje arenoje prarado, kai įvyko pražūtingas karių išvedimas iš Afganistano“.

„Tada tapo visiškai aišku, kad jis nėra pajėgus priimti sunkių sprendimų, susidūręs su rimtomis problemomis. Jei 2020 m. prezidento rinkimų rezultatas būtų buvęs kitoks, manau, būtų galima drąsiai teigti, kad situacija vyktų pagal visiškai kitokį scenarijų ir pamatytume, kaip kur kas stipresni Baltieji rūmai išplečia savo diplomatinius raumenis pasaulinėje arenoje.“

 

Valdant Bidenui, Vladimiras Putinas tapo „įžūlus“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(8)
(16)
(-8)

Komentarai (4)