[Žinios trumpai] Buvęs KGB šnipas papasakojo, kas būtų, jei Rusija panaudotų taktinį branduolinį ginklą Ukrainoje: JAV jau turi paruoštą planą – atsakomasis smūgis būtų žaibiškas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

LinasB. 2022-04-02 14:24
Mhm.. vietoj to, kad vienam lunatikui istatytu kulka tarp akiu..geriau paverskim visa pasauli pelenais ir grizkim i akmens amziu. Tiek daug atrodo zmonija pazengusi. Bet kazkuria protine prasme nepasistumeje visiskai. Be karu ir zudyniu tautu valdovai nesugeba gyventi. Jei jie taip nori karo reiketu juos i pirmasias linijas siusti, o ne po penkiais uzraktais bunkeriuose saugoti.
Balkis 2022-04-02 23:12
Tikėtna kad ir ką UA teritorijoj panaudos RU, vakarai į tai nesikiš, nes vienintelis jų tikslas, išaldyti konfliktą ir nutraukti ugnį, o ne askaluoti, na ok, išsigąs baisiai, parėkalios, gal pagaliau embargą įves, bet tikrai atomu neatskys ne savo teritorijoe tiesa pasakius abejoju ar jav atomą panaudotų, net jei RU atomą numestų ant Varšuvos, manau nepanaudos, gal atakuotų tą aikštelę, kuri paleido, dronais, bet dėl atomo abejoju, juk Varšuva nebūtų okupuota, nėra svetimos kariuomenės PL žemėj, gal bomba "pasiklydo", čia aišku hipotetiniai klausimai, bet kokiu atveju rusai UA ten gali panaudoti ką tik nori...
who 2022-04-03 00:49
Abejoju išaldymu, nuolaidų iš vakarų pusės nebuvo jau nuo Krymo aneksijos ar anskčiau. Rusams palikta proga tik pilnam atsitraukimui. Jei panaudos masinius ginklus, greičiausiai kontra atakuos patys ukrainiečiai. Jei bus didelės radiacijos grėsmė, turbūt niekas nebežiūrės pasekmių ir vykdys pilną programą. Geriausia ko galima tikėtis, kad frontas nusistums į rytus ir aprims situacija, kai nusistovės ribos, kurių nei vieni nei kiti negalės pramušti. Apie taiką sunku įsivaizduoti, net jei pasikeis rusų režimas. Nekalbu apie vakarietišką demokratiją, ko visi laukia, bet šansų mažai.
conjurer 2022-04-05 16:40
Nebus jokio akmens amžiaus. Visų pirma bus sprogdinamos rusų karinės bazės, kurios dažnai yra toliau nuo miestų, taigi mirs tik tie, kas turi mirti. Visų antra rusų atominės turbūt turės 0,5% efektyvumą, ir ne tik dėl to kad dalis bus numušta, bet ir dėl totalios korupcijos. Gal bus šioka tokia ekologinė katastrofa keliose vietose, bet nieko daugiau. O lunatikų ten ne vienas.
HardAxe 2022-04-05 17:50
Kontraataka nebūtinai bus atominė.