[Žinios trumpai] Ukraina sužinojo grandiozinius Rusijos planus: intensyviai buria 5 kartus didesnes pajėgas nei turi Ukraina - pagrindinis smūgis jau greitai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Staska 2022-04-14 17:32
Ziuresim kas ciu su tuo Donbasu ir Mariupoliu gausis. Arba Ukraina kazkaip vis tik atsimus, arba Rusija paims teritorijas kuriu jai ir reikejo, o tada gali tik derybos ukrainieciams belikti ir gal sio karo pabaiga.
Balkis 2022-04-14 19:37
priklausomai kokia sąskaita tą Donbasą paims ir kokie bus Ukrainos nuostoliai, tikėtina, kad UA nesileis katastrofinių nuostolių ir, jei reiks kažkiek atsitrauks, nes žmonės svabiausia ir tai suprantama. Ypač dabar kai vakarai atsimerkia ir tiekia daugiau ir geresnės ginkluotės, o tai gali leisti vėlesnėse stadijose alinti RU ir atsiimti kas prarasta.
SPeed_FANat1c 2022-04-14 21:52
kaip tu isivaizduoji derybas? Kaip issideret su ruskynu saziningai? Jie sutinka tik su teritoriju okupavimu arba tu liadies respubliku sukurimu.
vanduo4 2022-04-14 23:14
- Putino tikslas paimti DNR ir RNR apskritis ir jas įtraukti į Rusijos sudėtį; - O tuomet Rusijos teritorijos gynybai bus pasitelktas atominis ginklas kaip atgrasymo priemonė ir karas bus baigtas; Putinas ir vėl laimėjo iki kito karo; 1. naikinti karinę techniką; 2. naikinti gyvąją jėgą; 3. ekonominės sankcijos; 4. Putino nušalinimo galimybių paieška; 5. Opozicijos atėjimas į Rusijos valdžią;