[Žinios trumpai] Rusija savo teritorijoje jau pradėjo teroristinius išpuolius ir apkaltino Ukrainą - pastaroji davė atkirtį (Video)  ()

Rusijos specialiosios tarnybos pradėjo įgyvendinti teroristinių išpuolių planą, kad pakurstytų antiukrainietišką isteriją Rusijoje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-15 [Žinios trumpai] Rusija savo teritorijoje jau pradėjo teroristinius išpuolius ir apkaltino Ukrainą - pastaroji davė atkirtį (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai praneša Nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos Kovos su dezinformacija centras.

Balandžio 14 d., Rusijos pasienio kontrolės punkte buvo įvykdytos kelios „teroristinės atakos“, kurių vykdymu Rusijos vadovybė kaltina Ukrainos sabotažo ir žvalgybos grupes.

Visų pirma propagandos žiniasklaida, remdamasi Kursko srities gubernatoriumi, pranešė, kad balandžio 13 dieną Korenevskio rajone įvyko Rusijos pasienio patrulio apšaudymas. Pranešime teigiama, kad apšaudymas įvyko iš Ukrainos teritorijoje esančios miško juostos.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6408

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Rusijos Federacijos FSB taip pat pranešė, kad balandžio 14 dieną Briansko srityje pasienio kontrolės punktas buvo apšaudytas iš Ukrainos pusės, dėl ko buvo apgadinti du automobiliai, bet niekas nenukentėjo.

Rusijos Briansko srities, besiribojančios su Ukraina, valdžia apkaltino Kijevą apšaudžius Rusijos Klimovo miestą, o Ukrainos nacionalinio saugumo ir gynybos taryba (RNBO) atmetė kaltinimus, pavadindama juos „bandymu įžiebti antiukrainišką isteriją Rusijoje."

 

Rusijos tyrimų komitetas nurodė, kad ataką surengė du Ukrainos kariniai sraigtasparniai, ir pridūrė, kad dėl atakos iškelta baudžiamoji byla.

Anksčiau Ukrainos nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos Kovos su dezinformacija centras perspėjo apie priešo ketinimus įvykdyti eilę teroro aktų Rusijos pasienyje, siekiant konsoliduoti rusus prieš ukrainiečius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(1)
(8)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: