[Žinios trumpai] Krymo totorių lyderis atskleidė pagrindinę priežastį, kodėl Abramovičius tarpininkauja derybose: tai jis daro itin efektyviai  (1)

Abramovičius baiminasi dėl Rusijos ateities, nes jos agresija sukels Rusijos Federacijos žlugimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos politikas, Krymo totorių lyderis Mustafa Džemilevas kalbėjo apie Rusijos oligarcho Romano Abramovičiaus motyvus aktyviai tarpininkauti derybose.

„Iš pokalbių su juo susidaro įspūdis, kad jis yra tokioje situacijoje: jis turi savų interesų, bet man susidaro įspūdis, kad jis labiausiai bijo dėl savo šalies ateities. Jis man pasakė, kad jei mes neišsiversime iš šios Ukrainos problemos, mūsų šalis žlugs“, – interviu radijui „Radio Svoboda“ sakė Džemilevas, praneša Censor.NET.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6398

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Kovo pabaigoje prezidento patarėjas Michailas Podoliakas pareiškė, kad Rusijos oligarchas Romanas Abramovičius buvo „tarpininkas“ tarp Rusijos ir Ukrainos delegacijų derybose.

 

„Jis iš dalies moderuoja procesą, kad „prie įėjimo“ nebūtų nesusipratimų. Tai yra, kai šalys ką nors sako, o kitai pusei nėra taip aišku. Pabrėžiu, derybų proceso logistikos požiūriu“, – pareiškė Podoliakas.

Pasak Podoliako, Abramovičius „itin efektyviai“ tarpininkavo tarp delegacijų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(14)
(1)
(13)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: