[Žinios trumpai] Putinas turi didelę problemą – iš kur paimti tokius pinigus? Vokiečiai paskaičiavo, kiek jau išleido karui Ukrainai – buvo planas A, vėliau B, dabar viskas eina velniop

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2022-05-07 00:15
Įdomu kaip jie skaičiuoja išlaidas? - Atlyginimus moka ir taikos metu, įranga jau nupirkta ir stovi sandėliuose, kuras Rusijoje yra pigus, kame tos sąnaudos?
Gintarinis 2022-05-07 10:27
Jaučiu, kad rusai skaičiuoja visai kitaip ir skaičiai yra daug mažesni.
punktyras 2022-05-07 10:53
Jeigu pastatomas namas nugriaunamas kartu su gyventojais, sąnaudų nėra? Statybininkai juk šiaip ar taip dirba, bobos vyrų dar prigimdys?
Senas kareivis 2022-05-07 12:31
Teoriškai: koviniuose veiksmuose dalyvaujantiems kareiviams turėtų būti mokami priedai. Per rusijos teritoriją technika ir visa kita gabenama Rusijos geležinkelių kompanijos traukiniais, už kuriuos, tikriausiai kremlius moka. O vokiečiai tikriausiai skaičiavo taip: jei tą techniką, kuri dabar sunaikinta, bet būtų nesunaikinta ir parduota užsienin, rusija gautų dolerių. Trečia vertus, iššovus kalibrą ar iskanderą, rusai tikriausiai gamina naujas raketas, o tai kainuoja. Degalai irgi kainuoja. Žodžiu, Vakarai viską skaičiuoja vienaip, o ruskiai - kitaip. ,,Jūsų sūnus dingo be žinios. Gal dezertyravo ir dabar slapstosi pas jus, brangūs tėveliai, todėl milijonų negausit. Su pagarba - štabo viršininkas Ivanovas P.P."
Senas kareivis 2022-05-07 12:33
Jūs visiškai teisus. Jei ištraukė iš kokio nors angaro seną soveitų laikų gamybos tanką ir su juo varo į Ukrainą, tada sąnaudų beveik nėra. Bet jeigu jam priklijavo Thales firmos optiką, už kurią mokėjo ne sovietmečiu, o prieš kelerius metus, tada sąnaudų yra.
vanduo4 2022-05-28 21:04
Čia ne sąnaudos, o nuostoliai. Sąnaudos kai turi investuoti į veiklą. Šios investicijos tėra tik proceso finansavimas, o visa kita jau senai pastatyta - technika, atlyginimai ir taikos metu mokami. - Tad tikrosios išlaidos tėra tik atlyginimai samdiniams, logistika, kuras. Iš kur jie gauna tokius didelius skaičius? Tikriausiai įskaičiuoja negautą pelną. - O prie ko čia išlaidos ir gimdymas?
SaMaras 2022-05-29 12:28
Na gal skaičiuoja, kad raketą paleidai, tai jų atsargas reikės atstatyti, tai jau kaip ir būsimos išlaidos..