[Žinios trumpai] Garsusis Kanados snaiperis Wali grįžo iš Ukrainos: nepamirš visą gyvenimą to, ką pamatė Donbase

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

leox 2022-05-11 21:23
O tai ko jis ten išvis vyko? Man visas šitas pasakojimas nuskambėjo kaip didelis Feikas, kaip rusų propaganda. Ant ukrainiečių užstūmė, kad jie nekompetetingi, nes per juos vos nežuvo. Kad turi šeimą ir nemato prasmės čia kariauti. Kad per visą laiką iššovė vos kelis kartus. Tai ble, seniuk, tai kokio šūdo tu čia atsivilkai? Į nejudančius taikinius pašaudyti? Geriausias pasaulio snaiperi..
mixed 2022-05-11 21:28
Myžnius
immortallt 2022-05-12 10:31
Tai ko pats ne fronte?
kestutisz 2022-05-12 10:50
Nepilnas straipsnis. Jis šiaip skundėsi, jog jam taip ir nerado vietos, kad jis pėstininkas artilerijos kare ir iš to niekam jokios naudos. Na taip, karas, nėra kada surasti misiją pagal sugebėjimus, bet jei per mėnesį snaiperiui nesuteikė užduoties, neteko net iššaut (tie pora šūvių savo buvo į langus) tai logiška jog nemato prasmės bandyt laimę sugaut sviedinį.
Šaras 2022-05-12 11:01
Reddite buvo išplėtota šita tema, ir daug postų, kad jis tik susireikšminęs facebooko kareivėlis, kuris kėlė pavojų pulkui. Faktų netikrinau.
Benediktas 2022-05-12 11:57
Nustokit skaityt rusiškus redditus, forumus, kur apie karą rašo. Žinoma, kad rusai, rašys, kad ukrainiečiai netikę, o ukrainiečiai rašys, kad rusai netikę. Skaityt galima, bet priimt už tikrą pinigą, net objektyvųjį reddit nereikia. Propaganda liejasi laisvai. Net jei jis iššovė 2 šūvius, kiek žmonių ryžtųsi bent padaryti tai, ką jis padarė? Rusai jau taip diskreditavę save, kad net jei pasakytų, kad dangus mėlynas - pirma reiktų patikrinti. Apskritai, jei kažkas kritikuoja savanorius, kurie eina ginti šalį nuo agresoriaus - tai jie su 99% tikimybe kremliaus troliai arba šiaip žemo IQ žmonės, nesvarbu kuria kalba rašo, nes rusai angliškai irgi išmoksta, kad ir kokie imperialistai būtų dėl savo suknistos idealogijos.
Šaras 2022-05-12 13:18
, kuriuo Walis niekada nebuvo, nors pats paneigti tolimiausio šūvio neskuba. Savanoris savanoriui nelygu, ir tikrai ne visi nusipelno pagarbos.
AAA000 2022-05-12 16:54
"kieciausi" zudikai siaip yra tokie kaip hitleris ar stalinas. kur zudo zodziais tukstancius. o snaiperiai tai kaip prostitutes. vieni zudo kulka - jei pataiko. kitos negyvai uzsmauko, jei gerai pasistengia. kiekvienam savo... joooo - nusipelno ar nenusipelno pagarbos dar matai... svaigalai... va tie kur prailgina gyvenima - tai nusipelno pagarbos. trumpintojai - tikrai ne. ------- PS - pacio fakto ignoruotojai irgi nenusipelno