Indijos balistinė raketa naktį neberado kelio (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

celsyum 2009-11-24 16:06
cha , o mes turim 1 tanka
ligonis 2009-11-24 16:10
kas galejo pagalvot, kad raketos nakty apsimiegoje buna
c_ulrich 2009-11-24 16:14
dėl video, kaip ir kiekvienam indiškame filme turi kas nors pašokti. Taip ir naujienų pranešime apie raketą, tos šokėjos video gale labai jau ne į temą.
efkava 2009-11-24 16:52
Neveda ginklavimasis į taiką tai rodo mūsų istorija:) o šiaip gal kas gali padėt ar kam ir buvo ši problema, jog pas mane visi video striginėja nors pats kompas be problemų kaip ir internetas. Videogagos video nestriginėja. Kvaili komentatoriai nevarkit.
Nightbringer 2009-11-24 21:33
Klysti, mes jų turime netgi 2 http://tv.delfi.lt/en/video/0U4YsX1q/ T-72 kainuoja apie $1-2 mln. O „JAVELIN“ sakykime apie $150 tūkstančių, raketos apie $90 tūkstančių. Tai kam mums reikia tų tanku? Jie Lietuvai praktiškai nereikalingi... http://senas.kam.lt/index.php/lt/120230/ Jei tankai nebus stipriai patobulinti, kaip pavyzdžiui "energetiniai skydai" ar dar kas, tai nematau prasmės juos pirkti. Pagaminti ir išlaikyti atseina brangiai, o mūšio lauke jis bus sunaikintas greičiau, nei spės atvažuoti... (Kalbu apie super-valstybiu konfliktus)
sigitas 2009-11-24 22:01
Jo nakti tai ne dieną aš irgi kartą nakti mažame miškelyje buvau pablūdijes .
lightfire 2009-11-24 22:53
Tankų Lietuvai šiuo metu nereikia taip pat,kaip ir balistinių raketų - tai puolamieji ginklai. Ir nors tankas LK pasitarnauti teoriškai galėtų, prioritetų sąraše tankų kuopa LK yra n-toje vietoje, yra gerokai svarbesnių dalykų. Kalbant apie raketas, kyla mintys apie KTU sukurtas raketas. Naivu manyti,kad iš to artimiausiu metu kas išeis - primityvios ir be didelių perspektyvų, tačiau kryptis yra teisinga. Jei Lietuva bendradarbiautų su Izraeliu ar Norvegija labiau gynybos srityje - šios valstybės kuria puikias taktines, nedidelio nuotolio ir galingumo, bet itin tikslias bei mobilias raketas žemė-žėmė, tuomet Lietuvos gynybinė jėga išaugtų labiau, nei kada anksčiau. Bet tai, kaip ir tankai, tėra labiau miražas..
Strong_Bad 2009-11-25 00:50
O kodel lietuvai isvis nereikia tanku? Reikia, kaiptik tiek kied dabar ir turim. Taigi reik apmokyt, parodyt kareiviams kaip tas tankas veikia. Gal ir medinius sautuvus isdalint vietoj tikru siulytumet, taigi vistiek nekariausim, o jei ir kariausim, tai tos supervalstybes istaskys tuos pestininkus kaip delnas Sh*** kruva O jei rimtai, tai ta lietuvos kariomene nera ta vieta, kur labai daug demesio reiktu skirt. Labiau simbolini vaidmeni atlieka. Vistiek nepasisakosi su tokiom pajegom, todel ir aljansus eina ir tt.
lightfire 2009-11-25 08:23
Simbolinį vaidmenį atlieka Vatikano gvardiečiai, saugodami popiežų, o LK atlieka visai nemenką vaidmenį pagal savo galimybes. Užpuolimo atveju LK užduotis yra stabdyti priešininką - tai ne simbolinės kariuomenėss, o kariuomenės, su ribotais ištekliais ir galimybėmis vaidmuo. Stabdyti - tai reiškia neleisti priešininkui laisvai vykdyti savo taktinių operacijų, neleisti užimti šalies bei jos strateginių objektų, pridaryti kuo daugiau nuostolių priešininkui ir svarbiausia -- apsaugoti savo šalies piliečius.