Psichotroninis ginklas - gandai ir paslaptys

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

HiTech 2009-03-06 19:50
Jei tas matrix trilogija butu buves perspejimas tu jo nebutum mates. Beja, manipuliuoti zmogaus mintimis bandoma ne telepatiskai, o siuo tekstu. Manau nevienas kausas perskaites si straipsni giliai "susimaste" Bet kad pasitiket niekuom negalima - cia tai tiesa patikrinta laiko.
Otto 2009-03-06 22:18
Ko gero, tu teisus, čia lyg hipnotizuotojo įžanga, prieš masinį seansą. Beje, kaliuose buvau, tik manęs nepaveikė, nors kai kuriuos.. Gal reikėtu dažniau pagalvoti apie savo veiksmų logiką, nes kas dieną slykščiai brukama reklama gali paveikti geriau (baisiau?) už hipnozę. Mane ji paveikė taip, kad bijau įjungti TV, kad nepataikyčiau ant reklamos, ir instinktyviai laikau pirštą ant "Mute" . O kad pasitikėti niekuo negalima, tai irgi tiesa, todėl reikia sau užduoti klausimą "kodėl aš turėčiau tikėti?" kad ir šiuo straipsniu.
Tir4elis 2009-04-27 09:49
Bet apsisaugojimą rusai visgi įdomų pasiūlė. Kelios stiklinės degtinės.. Yra tokie ginklai ar ne, bet anot to rusų kgb aso, gaunas, kad jo tauta saugiausia pasaulyje.
creator 2009-05-21 16:52
Tai ne tik "mute" daryk, bet ir užsimerk per reklamas juk yra ir "25-as kadras"
nerimas 2009-10-21 13:18
o beje lietuviu ir latviu zvaigzdzionautai jau seniai savo psichologines savikontroles deka gali laisvai vaikscioti menulio pavirsiumi nenaudodami jokiu apsauginiu priemoniu - tik ikvepe oro pries iseidami ish islaptinto lietuviu-latviu miesto po menulio pavirsiumi. kaip sake itakingas Lietuvos-Latvijos Zvaigzdzionautikos Laboratorijos (LLZL) vyresnysis komendantas pulkininkas-leitenantas Z. Valkinas ir tai nera zmogaus galimybiu riba. Jei zvaigzdzionautai ismoktu nebezdeti menulio pavirsiuje, tai oro jiems uztektu dvigubai ilgesniam laiko tarpui! Ir ash toki itikikinama straipsni parashyti galiu
ElfasVonPa 2010-12-20 22:24
tu paklausyk visu garsu, kokia valanda, gal dvi, visiskai atsipalaidaves psychadelini transa. kol nepradedi itemtai mastyti, atstoja labai maza ganjos doze. arba tarkim i-dozer kompanija, paziurek kokius stebuklus jie daro, per 30 minuciu bangavimo i smegenis padaro kad kontroliuotum sapnus. cia vienas is daugybes galimybiu. o si technologija prieinama kiekvienam, todel tavo vietoje tokio straipsnio taip greit neatmeciau.
vitalijuss 2011-01-08 14:52
O paranojikų ir kvailių laikai atėjo ... pakelkit ranką kas patikėjo bent kažkuo šiame straipsnyje? Prezidentai, susitarimai, zombavimas ... pdzc ir dar ant visko 5 stiklines vodkės užpylė.. jmj skaičiau ir žvengiau, bet digntelėjo mintis - reikia man tokio aparačiuko, kur net telefonu skambinant ir šnekant pievas užprogramuoji žmogų - tai pakiltu pardavimų apyvarta, uuuuu kažkam reklama yra blogai?? Eikit gyventi į mišką , ten jos beveik nebus, bet engti ją it kokius gėjus - ar to reikia? Juk neužkrės, nenumirsi
ValdasLipskis 2020-11-07 20:32
Lietuvoje jau daugiau nei 20 metų įtakoja žmonių mintis radijo bangomis. Galimybė yra paveikti žmogaus nervus ir taip yra įtakojami atskiri organai t.y. raumenų susitraukimai, regėjimas ar klausa. Taip radijo bangų pagalba per nuotolį galima matyti ką mato ar girdi konkretus žmogus ir įtakoti jo nuomonę, judesius...
123 2020-11-07 22:50
Straipsnis senas, bet aktualus šiais laikais
Hmz 2020-11-10 10:34
Paaiškink tada vieną dalyką - kodėl iki šiol nei Lietuvoje, nei JAV nė viena vyriausybė nepanaudojo šitos technologijos tam, kad užsitikrintų amžiną valdymą?