Specialiųjų dalinių karininkų mokymai žaliajame pragare (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Anonymous 2009-04-17 13:08
taip tam kaip tu sakai "suskiui" is ruklos pzda butu. O apie tave tai isvis patylesiu geriau tai jau jeigu kariui butu nekas, apie interneta kalbi, tai tau ne tik internetas, o kad ir sauksto su sakute nera staugt pradetum
Anonymous 2009-04-17 17:31
Nereikia cia varyti ant Lietuvos kariu. Yra ir pas mus sunkiu kursu (gal ne toks sunkus kaip sitas) kaip pvz "Patrulio kursas". Kur is 20 veidu tik koki 5 - 6 baigia.
Heksogenas 2009-10-25 02:28
Norčiau pabandyti nors ir leituvoj po mišką paslapinėti...
lightfire 2009-10-25 10:23
Ir iš kur tai girdėjai? Nesamonė - diskutuojat apie tai,ko patys nesuprantat, nes neesat patyrę. Įsakymas, jei jis prieštarauja įv. taisyklėms, kodeksams ir konvencijoms gali būti nevykdomas - užtektinai pvz kai tokie įsakymai būdavo nevykdomi - žudyti civilius yra nusikaltimas. Bėda tai,kad kariai nėra robotai - kai kruei jų yra visiški degeneratai ir įvykdys bet kokį įsakymą, bet tai nereiškia,kad šitaip pasielgs visi likę. Teisę abejoti, o juo labiau galvoti karys turi, bet tai yra labai slidi riba - kaip tu tai parodysi ir ar būsi teisus. Civiliai, niekada nesusidūrę su karišku gyvenimu, apie jį net nieko nesimokę, bet kalbantys su tokiu visažinio ir garantuoto eksperto, smerkiančio, kritikuojančio tonu yra mažų mažiausiai juokingi. Yra pacifistai, bet yra is pacipistai.
vanduo4 2014-08-14 04:46
O tu eksperte pats nusisneki. Pasiskaityk Lietuvos policijos statuta, jau nekalbant apie armija. Ten aiskiai pasakyta - ysakyma privalai vykdyti, o paskui, jeigu manai, kad virsininkas buvo neteisus - gali jy apskusti. Visi, atsisake vykdyti ysakyma (nesvarbu koks jis bebutu), teisetai gali buti pasalinti is pajegu. Tik veliau, jeigu jau yvyktu koks tai perversmas sistemoje, jie gali buti grazinti y pareigas del "protingo" atsisakymo vykdyti "neteisetus" nurodymus. Paprastas pavyzdys Ukrainos saugumo pajegos. Jie kovojo su Maidanieciais, o po perversmo kaunasi su separatistais. Bet faktas vienas - jie vykdo ysakyma kautis. TOKIA JU PAREIGA.
SaMaras 2014-08-14 08:26
na na tai parodyk kur tu tą perskaitei. Aš niekur tokių dalykų neskaičiau.