Name iš kanapių gausu ekologinių netikėtumų (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

rob 2010-09-13 13:57
is sieno nama nepamasto statyti, as jau ruosiu projekta LT namas is buteliu, ar kamsteliu. udobna ir pigu
Bajoras 2010-09-13 14:31
Lietuvoj stopudovai surukytu
Metanabol 2010-09-13 15:13
Štai ir prašom gerbiamas fonomane, akmuo į tavo daržą. Kiek plačiau mąstantys (nepaveikti sovietizacijos propogandų) žmonės sugeba sukontroliuoti augalą ir gauti iš jo tikrosios naudos. Tikrai praktiškas ir sveikas panaudojimas. Nekalbu, kiek vaistų galėtų pakeisti """"narkotinė""" (skamba labai juokingai) kanapė (cannabis indica/ cannabis sativa)... Tikslesnis apibūdinimas - medicininė kanapė.. Dabar žmonės tiesiogiai nuodijami (kalbu apie onkologijos sritį), kur duodami CHEMINIAI HEROINO PAKAITALAI (smagu ane?)... Medicininės kanapės savybės: raumenu atpalaidavimas, skausmo mažinimas (migrenos, chroniniai skausmai, po trauminiai skausmai) apetito didinimas, pykinimo slopinimas, nuotaikos koregacija, galiausiai lengva euforija, kuri duotų jam pasitikėjimo savimi ir suteiktų viltis praleistį paskutinius gyvenimo metus laimingai - viskas ko reikia žmogui, kuris nori pabaigti savo gyvenimą turiningai ir su optimistiniu požiūriu, nesikankindamas. Taip pat yra daug kitų kanapių suteikiamų medicininių savybių (tiesiogiai ją inhaliuojant per garintuvus, vandens pypkės ar tą pačią suktinę), priklausomai nuo išvestos veislės ir porūšių (tikslių sąvokų nežinau, todėl galiu klysti) kaip Skunk, Haze, Kush, White. Vėlgi, tai ne propoganda, o akiračio platinimas, kad išgirdę pašnekovą (žinoma užsienį, nes lietuvoj narkomanų būtum išvadintas) kalbant apie medicines kanapes, nepultumėt jam į akis svaidydamiesi įžeidinėjimais ir grasinimais. Peace
smerfass 2010-09-13 16:22
Taip ir nesupratau, kokiu netiketumu gausa pasizymejo tas namas... Sakyciau is suktiniu stoga butu denge, tai gal ir butu nuostabu, o db namas kaip namas, ar is popiermalkiu ar is kanapiu - bile funkcija atlieka ir sveikatai nekenkia.
ElfasVonPa 2010-09-13 16:22
valstybei neapsimoka legalizuot zoles, nes tada medicinos pramone bankrutuotu, o jei ne, tai prarastu daugybe pinigu, nes visi galetu gauti vaistu nemokamai... negana to, alkoholio gamyklos irgi smarkiai nukentetu... cia eiline korupcija.
Analog 2010-09-13 16:27
Nagi nagi, kaip yra Olandijoj, žmonės neperka vaistų?
MiSiPe 2010-09-13 16:28
Jau laukiau Metanabol komentaro . Dovanok, bet tamstos komentarais tai ne į temą. Visi ir taip žinom kad žaviesi kanapėm. . "Būtum tylėjęs, būtum likęs filosofu. " Paix.
ElfasVonPa 2010-09-13 16:32
ne tik olandijoj, o mazdaug trecdalyje pasaulio, gal ketvirtadalyje. as kalbejau apie lietuvos sistema, siaip normalioj saly nieks nesivargintu ir neaugintu, bet kai lietuvoj visi skaiciuoja centus, tai aisku nukentetu medicinos verslas. beje, nekalbejau apie tokius vaistus, kuriu negali pakeisti zole. tuo labiau kad olandijai atsiperka is "zoles turizmo", niekas nuvaziaves ten savaitej, nespes uzsiauginti.
Metanabol 2010-09-13 16:50
MiSiPe, aš taipogi laukiau, kol kas nors parašys apie mane, tu buvai pirmas. Sveikinu, dabar nusipirk šokoladinį medalį...(su ironija ;]) O dėl farmacijos lietuvoje, situacija aiški. Tik viskas labai gudrai čia padaryta.
sloggi 2010-09-13 19:56
Stato jau keleta metu is sieno namus lietuvoi, ty vidus sienas, isore molis, o stogas dengiamas irgi siaudais. O i tema idomu is marihuanus toki pastacius ir padegus PS: Kaip matau cia dauk is lietuviu, ty kokia 80% lietuvos neskiria kas yra kanape, kas yra marihuana.. Kanape ty beveik taspats kas ir tabakas... joje visiskai ar minimaliai yra chemines medziagos veikiancios psichika ar ka ten. Tuometu marihuana yra tas augaliukas, katras parduodamas nelegalei praleist gerai laika, su ta virsityna norma katra "moksliskai kenkia samonei." Seimui Ramunas Rudokas juk buvo padaves ir prasyma leisti auginti kanapes, bet seimas tai atmete, mat labai sunku yrodyt kas ten. Ar tai tikrai kanape, ar tai marihuana.
ElfasVonPa 2010-09-13 19:57
nera toj rusy THC, speciali veisle visokiom statybom
qzar 2010-09-13 20:20
sloggi 2010-09-13 20:42
Na jai apie vaistus, tai turiu pakankamai pazystamu katrie dirba farmacijos srity. Mokosi ar baigineja mokslus, kaip jie patys sako didzioji dalis vaistu siuo metu daromu yra padaryti taip, kad nuo ju pilnai nepasveiksi gausi pirkti vel ir vel. Paprasta logika dabar viskas yra - verslas. Jai padarei vaistus nuo katru pasveiksi jos pavartojas syki, tai pagalvok per metus kitus zemei neliks serganciu zmoniu, o kas islaikys farmacija? Siuo metu, visi kas uzsiema koki gamyba, yra suinteresuoti ne kuo kokybiskesnes prekes parduot, o didint apyvarta. Ko pasekoje prekes kokybe kris, arba ji bus specialiai nuleista, kad po kiek laiko ja pirktu vel, nes kitokia gamyba neapsimoka. Aisku neskaitant tu mirtinu ligu, o apie senatve manau ir kalbet nereik. Nuo jos vaistu ner.
ElfasVonPa 2010-09-13 21:56
nu negaliu atsispirti, turiu pasakyti savo nuomone sitame saite net skaiciau, kaip jau sukurtos dirbtiniu budu plauciu lasteles, implanduojami dirbtiniai inkstai. tai vat ir manau kad anksciau ar veliau galesime visus organus pakeist modifikuotais ar siaip truputi pa'upgrade'inti. o tai reiskia kad bus vaistas nuo mirties
Metanabol 2010-09-13 21:59
qzar, o tau kaip tikram lietuviui ima pavydas, kad yra geresnių, naturalių dalykų už tavo nusistatymus? Įžvelgiu savęs išaukštinimą, aš vadovaujuosi faktais, o ne: "sakė močiutės anūko sūnaus ir t.t.t"... Faktas tas, kad kapitalizmas pavertė žmones pinigų zombiais. Antras faktas tas, kad pinigus reikia melžti iš mūsų - visos visuomenės, be išimčių. Trečias faktas tas - kol gyvuos kapitalizmas, tol žmogaus vertybės bus paskutinėj vietoj, pinigai išliks pirmojoje. Ar dabar savo "pranašiškų sapnų" įsitikinimais bandysi vėl viska neigti, kad gyvenimas gražus, kad vaistai visiškai nekenkia, kad farmacija aukojasi dėl žmonių, kad pinigai beverčiai šiais laikais??? Iškart perspėju - atrodysi tikrai kaip nesubrendęs vaikas, kuris nežino, kas tai yra gyvenimas. Jau kelintas komentatorius paaiškino, kas yra farmacija... Bet tik čia sugeba iš dviračio išrasti dvirati ir bandyti dar patiuninguoti jį... Sloggi, marijuana (toks yra tikslus pavadinimas) tai tas pati kanapė, tiesiog tai dar vienas išsigimęs pavadinimas. Kanapė visada buvo ir liks kanape, tik priklausomai ar ji pluoštinė ar medicininė. (nu kiti ją skaito narkotiku ir jų nuomonės aš nepakeisiu) Kiekviena kanapė turi savo pavadinimą, šeimą ir panašiai, todėl prašom gerbti augalą, nes jie gerbia tave, nors ir myndai juos kiekvieną dieną. (čia kiek perdėtai ar vaikiškai, bet nesvarbu)
qzar 2010-09-14 06:30
Na taip gyvenimas kartais nera teisingas .Pinigai zmogu pakeicia visiskai tiesiog uzvaldo nesakau kad visus bet buna ir tokiu atveju ir ju norisi gauti dar daugiau .Taip kai kurie vaistai kenkia kai kurie ne .Bet ar vercia kas juos per prievarta vartoti? Ziuriu nori kazkokio tai idealaus pasaulio ar ne taip ? Kiekvienas zmogus uz save kovoja cia ar visuomeneje ar versle ar pan.Nei vienas nenori gyventi skurdziai o kazkokios pasekmes kitiems zmonems tai zinai tam zmogui nelabai rupi toks jau pasaulis ziaurus reikia susitaikyti.
mobilunkas 2010-09-14 08:32
geriausia tai jauciu is padangu nama statyt- visada pamatysi jei namas uzsidege ))
Jomajo 2010-09-14 14:29
mobilunkas, deja ne, geriause butu, jei susirastai koki kita underground foruma ir ten komentuotai.
ElfasVonPa 2010-09-14 14:32
butent ta ir aiskino, tiems magnatams visokiausiems nerupi kitu sveikata, jiems rupi pinigai ir daro viska taip, kad gautu vis daugiau pinigu, todel meluoja ir plauna zmonem smegenis, neleidzia naudoti to, kas jiems neatnestu pelno
Kieshux 2010-10-04 22:20
Galetu kanapike legalizuot visam pasauly, tai visi uzsiaugintumem namu statybai medziagu ir ne tik